Világrengető változások kezdődnek márciusban egy időutazó szerint

Elképesztő események fognak bekövetkezni a közeljövőben.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.03.10.
időutazó

Eno Alaric a @theradianttimetraveller néven vált ismerté a TikTok közösségi oldalán. Már több mint 26 ezer követőre tett szert, csupán azzal, hogy rejtélyes üzeneteket posztol olyan eseményekről, amik állítása szerint a jövőben fognak bekövetkezni.

időutazó
 

Ugyanis Eno Alaric állítólag egy időutazó, aki járt már 2671-es évben. Legújabb posztjával olyan eseményekre hívta fel a figyelmet, amik ha bekövetkeznek garantáltan megváltozik az egész életünk.

Aleric szerint jelentős tudományos felfedezésekre fog sor kerülni, miután egy idegen faj 8000 embert fog elrabolni, hogy egy másik bolygón kezdjenek új életét.

„Figyelem! Mindenkinek, aki azt hiszi, hogy én egy hamis időutazó vagyok, emlékezzen ezekre a főbb eseményekre, amik 2023 hátralévő részében fognak bekövetkezni” - kezdte az állítólagos időutazó.

  • Március 23: 8000 embert választ ki az emberiség megmentésére egy Bajnok néven ismert idegen. A Bajnok elviszi ezeket az embereket egy másik lakható bolygóra, hogy megmentsék a fajt egy másik ellenséges idegen fajtól.
  • Május 15: Egy körülbelül 228 méter magas cunami éri el a kaliforniai San Franciscót. Az áldozatok száma több mint 200 ezer lesz pillanatok alatt.
  • Június 12: Egy 9,5-ös erősségű földrengés következtében 8 kilométer széles árok nyílik meg. Ezután pedig számos kihaltnak hitt faj újra feltűnik.
  • Június 18: 7 ember fog lezuhanni az égből.
  • Augusztus 12: A tudósok egy mókusok agyalapi mirigyében találnak gyógymódot a bőrrákra.
  • December 3: Az Amazonas mélyén felfedeznek egy hatalmas kristályt, ami minden betegséget és sérülést meggyógyít.
  • December 29: A tudósok megtalálják a módját annak, hogy őssejtek segítségével pótlószerveket és újfajta szerveket tudjanak növeszteni.

Az állítólagos időutazó sok mindenről mesélt, de hogy ebből bármi is igaz lenne, az csak később fog kiderülni – írja a Daily Star.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás