RETRO RÁDIÓ

Már nem körözik a gyerekét elrabló magyar anyát, pedig a kislánya 10 éve nincs meg





Több mint tíz éve keresi kislányát az olasz apa, Andrea Tonello, akitől magyar párja, S. Klaudia rabolta el a gyermekét. Bár az asszonyt külföldön négy évre elítélték, a magyar rendőrség már nem körözi a nőt. A kislányt azóta is eltűntként keresik.



Megosztás
Szerző: B.T.
Létrehozva: 2023.03.06.
eltűnt anya körözés magyar olasz

Minden apa legszörnyűbb rémálmát éli át minden egyes nap már több mint 10 éve az olasz vállalkozó, Andrea Tonello. Mint arról a Bors is írt, a férfi és magyar szerelme, S. Klaudia látszólag boldogan nevelték együtt kislányukat Olaszországban. Egy nap azonban egy magyarországi szülőlátogatás közben Klaudia hátborzongató üzenetet küldött gyermeke apjának: ebben közölte, hogy soha többé nem akarja látni a férfit, nem tér vissza Olaszországba és a kis Chantal Ildikót is magánál tartja. Az asszony ezután eltűnt, méghozzá gyermekével együtt.  

Édesapja pár hónaposan látta utoljára Chantal Ildikót Fotó: Bors

Az elkeseredett apa viszont egy pillanatig sem mondott le imádott kislányáról, a hosszú évek alatt mindent megtett, hogy felkutassa gyermekét: több millió forintot ölt magánnyomozásokba, Klaudia szülei házához is többször elutazott, emellett a rendőrségen kívül az olasz és a magyar sajtó segítségével is igyekezett lánya nyomára bukkanni. Az apa szívszaggató üzeneteket is küldött a világhálón keresztül kislányának, miközben minden évben megünnepelte születésnapját, karácsonykor pedig a mai napig ajándékokat vesz neki: 

Boldog születésnapot, Chantal hercegnő, ma vagy tízéves, nyolc éve és tíz hónapja élek nélküled. Azóta, mióta az az ember, aki azt állítja, hogy szeret, úgy döntött, hogy nem érdemled meg édesapád szeretetét és a normális életet

 – írta lányának tavalyi születésnapján. 

Egyetlen napig sem kételkedtem abban, hogy egyszer majd újra megölelhetlek, és egy nap sem telt el anélkül, hogy ne gondoltam volna rád. Ezért teszek neked egy ígéretet: ha egyszer újra együtt leszünk, megünnepeljük az összes olyan születésnapot és karácsonyt, amit elloptak tőlünk, és minden hónap különleges ünnep lesz az én hercegnőmnek

– írta az elkeseredett apa.

A kislányt azóta sem találják, magyar anyja azonban eltűnt a körözési listáról Fotó: Bors

Az asszonyt távollétében az olasz bíróság elítélte: emberrablásért első fokon 4 évet és 250 ezer eurós pénzbüntetést kapott, míg Chantal Ildikóval együtt mindkettőjüket eltűntként kereste az Interpol: az anya nemzetközi és magyar körözés alatt is állt. Egészen eddig. Ugyanis, bár az asszony évek óta szerepelt a magyar és a nemzetközi körözési listán, sőt a toplistás bűnözők listáján is előkelő helyen állt, egyik pillanatról a másikra eltűnt onnan. Pedig a Metropol úgy tudja, hogy az asszony és a kislány holléte továbbra is rejtély. Információink szerint lehetséges, hogy az asszony bűntettei elévültek. 

A kislányt, Chantal Ildikót mai napig eltűntként keresi a rendőrség, mi több, még a megtalálónak járó félmillió forintos nyomravezetői díj is érvényben van. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Huszonhat évet kellett várni: előkerülhetett a vidámpark mellett megfojtott csecsemő gyilkosa

Huszonhat évet kellett várni: előkerülhetett a vidámpark mellett megfojtott csecsemő gyilkosa

Gigantikus fekete lyukat találtak a Tejútrendszerben: Akkora, hogy 33-szor elférne benne a Nap

Gigantikus fekete lyukat találtak a Tejútrendszerben: Akkora, hogy 33-szor elférne benne a Nap

 Előszőr látták idén a Loch Ness-i szörnyet, megdöbbentően szilárd bizonyíték lehet a létezésére

Előszőr látták idén a Loch Ness-i szörnyet, megdöbbentően szilárd bizonyíték lehet a létezésére

Nyárból a télbe: ijesztő, ami a hét további részében ránk vár

Nyárból a télbe: ijesztő, ami a hét további részében ránk vár

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás