RETRO RÁDIÓ

Döbbentet: Simon Malik lerajzolta Maddie McCannt, így néz ki most





A világ leghíresebb portrékészítője, aki egyben a legjobb arcfelismerő is kerek-e Földön, elárulta, hogy nézne most ki a 18 éves Maddie.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.02.25.
Módosítva: 2023.02.26.
Maddie McCann eltűnt fordulat

Mint ismert: Maddie McCann-nek 2007-ben veszett nyoma, akit azóta is lázasan keresnek. Szülei ennyi év elteltével is reménykednek, hogy egyszer még átölelhetik lányukat. 

Az eltűnt kislányról sok portré készült már, hogy hogy is nézhet ki, azonban most Simone Malik legfrissebb képe áttörést hozhat. 

Simone Malik, akit a világ leghíresebb arcfelismerőjének is hívnak, több képet is készített arról, hogyan kellene kinéznie Maddie McCann-nek 18 évesen.

Arcfelismerőként tudom, hogy az arca és az orra így nézhet ki. Úgy hiszem, ez alapján könnyebb lesz megtalálni, ha életben van. És reméljük, hogy így van

– mondta Simone Malik a Daily Star-nak.

Napokkal ezelőtt óriási port kavar az a hír, hogy: Maddie a TikTokon jelentkezett be, és a szüleit keresi. A videót, amelyben a fiatal nő azt állítja, ő az eltűnt kislány, már rengetegen látták különböző közösségi oldalakon.

A videó feltételezhetően Lengyelországban készült, és a magát Maddie-nek valló nő elmeséli, hogy nem sikerült megszereznie a hatóságoktól a születési anyakönyvi kivonatát, és egyáltalán nem biztos, hogy a származásáról szóló történetek igazak. Ráadásul ugyanott van anyajegy a lábán, ahol Maddie-nek volt, és a jobb szemük is ugyanolyan a kolobóma miatt: egy sötét csík húzódik ki a pupillájukból. A lány az oldalán keresztül kér segítséget, ugyanis szeretne beszélni Maddie szüleivel, Kate és Gerry McCann-nel, illetve DNS-teszt elvégzésébe is belemenne, hogy igazolja a gyanúját. Azonban állítása szerint a brit és a lengyel hatóságok nem foglalkoztak a kérésével.

A videó megosztotta az internetezőket, sokan szkeptikusan fogadták a bejelentést, míg mások azonnali segítségnyújtásra ösztönzik a hatóságokat.

Maddie McCann 2007 májusában tűnt el egy portugáliai nyaralás során a család apartmanjából. A hatalmas médiafigyelmet is vonzó nyomozás azonban megrekedt, múlt évben a hatóságok azt jelentették be, ha nem találnak új nyomot, csökkentik az ügyre fordított költségeiket. Maddie egyébként most lenne 19 éves, amire a tiktoker annyit mondott, az ő kora biztosan téves.

 





 





Ezeket olvastad már?
Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás