Sokkoló: emberi hamvakat találtak a lopott budapesti Mercedesben

Megtalálták a lopott Mercedest, amelyben sok hátborzongató dologra bukkantak: a forgalmi engedélyek és céges bélyegzők mellett emberi hamvakat is azonosítottak a budapesti rendőrök.Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.03.27.
Budapest autó rendőrség

2023. március 21-én egy műszaki engedéllyel nem rendelkező, 17 éves autót loptak el Budapest VII. kerületéből. Nem volt azonban szerencséje a tolvajnak, ugyanis rögtön másnap felismerte az autó tulajdonosának egy barátja a IX. kerületben. Bár a rendszámot leszerelték és egy román azonosítóra cserélték, a család barátja mégis biztos volt a dolgában, és azonnal értesítette a rendőrséget. A hatóság emberei kiérkeztek, ellenőrizték a járművet, és az alvázszám alapján valóban be is bizonyosodott, hogy arról a lopott Mercedesről van szó.

Flashing,Lights,Of,The,Police,Car,Into,The,Checkpoint,In
Megdöbbentette a rendőrséget az eset. Fotó: ChiccoDodiFC / Shutterstock

A rendőrség átvizsgálta az autót, amelyben több sokkoló dologra is bukkantak. A számos forgalmi engedély és céges bélyegző mellett egyéb bűncselekmény gyanúja is felmerült. Az autóban emellett találtak egy urnát, amelyben emberi maradványok voltak. Ezzel kapcsolatban nem merült fel bűncselekmény gyanúja, jóllehet szakértőkkel vizsgáltatták meg a maradványokat. A gyanúsított elmondása alapján az urnába egy hozzátartozója hamvait rejtette el, és azért volt az autóban, mert a férfi szereti mindenhová magával vinni.

A férfit a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, majd kihallgatták nagyobb értékre elkövetett lopás és egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntette miatt. Gyanúsítottként hallgatták ki, majd a rendőrök őrizetbe vették a férfit, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására – írja a Police.hu.

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás