RETRO RÁDIÓ

„Számunkra ez hatalmas sokk” – nagy jövőt jósoltak a Dunába fulladt 18 éves Teréziának

Vélhetően szerelmi bánat miatt vetette magát a Dunába az a fiatal, 18 éves felvidéki lány, aki előtt sikeres festőművészi karrier állt.Megosztás
Szerző: FI.
2023.02.03. 20:00
duna szerelem veszekedés holttest tehetség

A közösségi médiában gyorsan híre ment annak a 18 éves lánynak, akinek eltűnését a barátja adta hírül és az emberek segítségét kérte. A lány és a fiú összeveszett, illetve a srácnak csak annyi üzent kedvese, hogy az Öreg-hídon van Pozsonyban. A fiú odaérve már csak Terézia kabátját és mobilját találta meg, a lányt nem sokkal ezután nagy erőkkel keresni kezdte a rendőrség, sikertelenül.

A rendőrség talált egy női holttestet Pozsonynál az Ártéri híd közelében, aki a külső jegyek alapján az eltűntként 18 éves Teréziát, a rendőrségi DNS-vizsgálat eredményt még nem hozták nyilvánosságra, azonban a lány barátja megerősítette a szomorú hírt. 

Terézia fotója bejárta a világhálót Fotó: Paraméter

A fiatal lány holttestét február 1-jén reggel 9 órakor találta meg egy kajakos. Teréziát már január 28. óta keresték, mikor a barátjával való veszekedés után eltűnt. Az elhunyt lányt nem csak ismerősei és barátai, de ismeretlenek is gyászolják. A profilján lévő bejegyzések alatt azonnal több száz komment jelent meg.

Hiányozni fogsz, szeretünk. Mindenkinek, akinek ma ezt el kell olvasnia. Nem számít, hogy ki vagy, hol születtél, hol nőttél fel, min mentél keresztül. Te számítasz. Az életed felbecsülhetetlen értékű. Még, ha néha nem is érzed, a jelenléted a világban boldoggá tesz valakit

– írta Janka.

A lány egyik 19 éves barátja, Kiko a pluska.sk szlovák portálnak elárulta, hogy teljesen hihetetlen számára, hogy a lány ártani akart magának. Elmondása szerint egy nagyon mosolygós, vidám teremtés volt.

A rendőrségi DNS-vizsgálat eredményt még nem hozták nyilvánosságra Fotó: Paraméter

A lány barátja a közösségi oldalon osztotta meg gondolatait kedvesével kapcsolatban.

Sajnálattal kell bejelentenem, hogy ma reggel megtalálták Terézemet, ám holtan. Értékeljük a körülöttünk élő embereket, és gondoskodjunk róluk! Sosem tudhatjuk, milyen gyorsan veszíthetjük el őket 

– tette hozzá a kétségbeesett Nasim.

A szlovák híradó az áldozat iskoláját is felkereste, ahol elárulták, hogy Teréziában nagy tehetség volt a képzőművészet, elsősorban a festészet irányába.

– Számunkra ez hatalmas sokk, nagyon sajnáljuk! Azt el kell mondanom, hogy valahol a lelkünk mélyén még abban reménykedtünk, hogy a nyomozás nem így fog befejeződni. Mi lehet rosszabb egy fiatal lány halálánál? – tette fel a kérdést az pozsonyi Iparművészeti Magán Szakközépiskola igazgatónője. 

A lány egyik tanára úgy nyilatkozott, hogy Terézia mindig mosolygós, vidám lány volt. Szerinte nagyon sok embernek fog hiányozni, és még időbe fog telni, mire egyesek megbékélnek a helyzettel.

 

Ezeket olvastad már?
Kétszer is elküldték az orvosok az anyát, most az életéért küzd

Kétszer is elküldték az orvosok az anyát, most az életéért küzd

Hatalmas vulkánkitörés várható, sokan fognak meghalni – állítja egy időutazó

Hatalmas vulkánkitörés várható, sokan fognak meghalni – állítja egy időutazó

Nyolc megyére adtak ki riasztást: veszélyes zivatar éri el az országot

Nyolc megyére adtak ki riasztást: veszélyes zivatar éri el az országot

Soha nem volt még ekkora bevétele a Fővárosi Önkormányzatnak, mégis csak panaszkodik a városvezetés

Soha nem volt még ekkora bevétele a Fővárosi Önkormányzatnak, mégis csak panaszkodik a városvezetés

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás