Az anyuka szeme előtt hajtott át gyermeke lábán egy autó





Sokkot kapott a nő, akinek a gyermekét az iskolája előtt, a szeme láttára gázolták el.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.15.
Módosítva: 2023.02.15.
baleset gázolás gyerek iskola szentendre

Gyermek van a kocsi alatt!

– hangzott el a pánikszerű kiálltás, amikor február 13-án elgázoltak egy iskolást Szentendrén, a Barcsay Jenő Általános Iskola előtt. Úgy tudjuk, a balesetet a gyermek édesanyja is végignézte, amitől sokkos állapotba került. Később ő maga írta meg az egyik Facebook-csoportban, hogy mi történt pontosan.

Az én fiamat ütötték el reggel a Barcsaynál

 – írta az édesanya, aki arról is beszámolt, hogy szerencsére megúszták zúzódásokkal, de a gyermeke lábán áthajtott egy dobozos autó és csak akkor állt meg, amikor egy másik nő, egy másik anyuka kiabálva odarohant, hogy: gyermek van a kocsi alatt!

Információink szerint a sofőrt elvakíthatta a nap, és így fordult be Huba utcába, ahol pont áthaladt az iskolás.

A képen látható iskola előtt történt a baleset

A drámát átélő édesanya azt is elárulta, hogy a közlekedési szabályoknak megfelelően a fia körbenézett, majd elindult és ezt követően már az út közepén haladt, amikor jött az autós. Megpróbált elugrani, de nem sikerült neki.

Ha nem egy jobb cipő és vastagabb talpú van rajta, akkor lehet, hogy teljesen szétzúzza a lábfejét! Nem tudunk napirendre térni a történtek felett. Rendőri intézkedés megtörtént.

– emlékezett vissza az édesanya, aki a baleset láttán sokkot kapott, így a helyszínen nem volt ideje megkérdezni a segítő anyuka nevét, ám nagyon hálás neki, illetve mindenkinek, aki támogatta őt és külön hálás az emberi hozzáállásért.
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás