Emlékhellyé vált a villamosmegálló! Egy héttel a 32-esek terén történt tragédia után is égnek a gyertyák a váróhelyen – Fotók!

A felfoghatatlan tragédiában egy 23 éves lány hunyt el. Bogi családtagjai és barátai emlékhelyet csináltak a körúton, a 32-esek tere megállóban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.26.
baleset tragédia gyász körút

Vasárnap hajnal 2-kor a 23 éves Bogi éppen a barátjához tartott, amikor egy ittas külföldi állampolgárságú férfi az autójával a körúton haladva elveszítette az irányítást a kocsija felett és nekiütközött a megállóhelynek, ezzel elsodorva a villamosra várakozó fiatal egyetemistát. Sérülései következtében Bogi életét veszítette a helyszínen. A kideszkázott váróhelyen az elferdült szalagkorlát a mai napig viseli az ütközés erejének nyomát.

32-esek tere megemlékezés baleset Bogi
Egy fénykép és gyertyák hada található a megállóban /Fotó: Metropol

Napra pontosan egy héttel a szomorú baleset után gyertyák hada és egy bekeretezett kép található az ütközés helyszínén. A lány ismerősei és barátai emlékhelyet alakítottak ki az összetört megállóhelyen. Az esti órákban néhányan meg is álltak, hogy 1 perc néma csenddel emlékezzenek meg a túl fiatalon eltávozott Bogiról, aki ártatlan áldozata volt egy ittas sofőrnek. 

Bogi 32-esek tere baleset tragédia emlékhely
Szombat éjszaka, egy héttel az eset után többen is kilátogattak leróni tiszteletüket Bogi emléke előtt /Fotó: Metropol

Bogi megtört édesapja beszámolt róla, hogy lánya csupán néhány hónap múlva diplomázott volna. 

A balesetben vétkes olasz férfit letartóztatták, és halálos közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítják.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás