Aggasztó betegség: gyerekeivel a kocsiban hajtana fának az anyuka tisztaságmániája miatt

A nő órákon keresztül takarítja a lakást, indoka is van rá, hogy miért cselekszik így minden nap, ami elég aggasztó.Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.02.21.
takarítás család tisztaság Covid betegség

A 25 éves anyuka 2020 februárjában, lánya Evelyn születése után kezdett rossz hangulatba kerülni. Majd miután 2021 májusában megszületett a fia, Jackson, furcsa gondolatai támadtak a családja tisztaságával kapcsolatban.

takarítás tisztítás konyha kosz piszok
Folyamatosan takarít az otthonában az anyuka, de néha még így is piszkosnak érzi azt Fotó: Shutterstock

Meg volt győződve arról, hogy a fürdőszobája túl piszkos ahhoz, hogy használhassa – így napokig nem mosakodott –, és emiatt azt gondolta, hogy gyermekei sem elég tiszták. Így elhatározta, hogy elkezd takarítani, ami akár napi 5 órába is telhetett neki.

Mindig az volt az érzésem, hogy piszkos vagyok, hogy a gyerekek piszkosak, függetlenül attól, hogy mennyit takarítottam a házban

– magyarázta Angel.

Az anyuka mentális problémái azután kezdődtek, hogy az Egyesült Királyságban is felütötte a fejét a koronavírus. A nő ezután egyre jobban elkezdett aggódni otthona tisztasága miatt. A takarítási mániája miatt feszült volt a viszonya párjával, Conorral is.

Mivel be voltunk zárva, nem beszélhettem az emberekkel a betegségemről, még Conorral sem, ez pedig nem tett jót a kapcsolatunknak

– fogalmazott az anyuka.

A koronavírus-járvány lecsillapodását követően 2021 júniusában felkereste a háziorvosát. Angelt jelenleg gyógyszerekkel kezelik, emellett úgy döntött, hogy létrehoz egy Instagram-fiókot, hogy a betegségéről őszintén beszélhessen, illetve kapcsolatba tudjon lépni olyan anyukákkal, akik szintén ilyen betegségben szenvednek.

Angel most harmadik gyermekét várja, aki 2023 júniusában születik majd meg, ám az anyuka most rosszul viseli várandósságát.

Rossz hangulatom volt, ingerlékenynek éreztem magam, valamint erőszakos gondolataim is vannak

– mesélte a nő, aki megjegyezte, hogy amikor a gyerekeit viszi valahova az autójával, gyakran eszébe jut, hogy mi lenne, ha nekiütközne egy fának a kocsijával.

Angel szeretné tudatni más, hasonló tünetekkel küszködő kismamákkal, hogy nincsenek egyedül, emiatt hozta létre Instagram-oldalát – számol be róla a Metro.

 

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás