RETRO RÁDIÓ

Erre költötte első hollywoodi fizetését a miskolci csodalány, Balla Riana Emma – Videó!





A mindössze 11 éves Balla Riana Emma több hollywoodi világsztárral is szerepelt már együtt filmekben és sorozatokban.



Megosztás
Szerző: H.Á.
Létrehozva: 2023.01.27.
világsztár Miskolc Balla Riana Emma film sorozat

Az énekléssel és a színészettel hétéves kora óta foglalkozó miskolci lány számtalan díjat tudhat magáénak. Elismerést vívott már ki magának a fiatal tehetség New Yorkban, Chicagóban, és persze Hollywoodban, illetve Kanadában, valamint Párizsban. Balla Riana Emma többek között olyan világsztárokkal forgatott együtt, mint például Dakota Fanning, Daniel Brühl, Luke Evans vagy a magyar származású Jamie Lee Curtis.

Balla Riana Emma, a számára egyik legnagyobb elismeréssel.
Balla Riana Emma, a számára egyik legnagyobb elismeréssel Fotó: Vaskó Tamás/Metropol

A Metropol ellátogatott a fiatal tehetséghez, akitől azt is megtudhattuk, hogy hogyan alakult ki benne mindaz, ami a színészi jelenléthez elengedhetetlen, legyen szó akár a színházról, akár egy film vagy egy sorozat forgatásáról.

Én sosem adom fel a céljaimat, én sosem adom fel az álmaimat. A családom is küzdött és én is küzdöttem azért, hogy jobb és jobb legyek. A képzeletbeli lépcsőfokokon menjek felfelé

– árulta el a Metropolnak Balla Riana Emma, aki nem szeretné, ha bármi az ölébe hullana. Minden egyes lépcsőfokot végig szeretne járni, melyre részben azért van lehetősége, mert magántanuló, így az átlagostól eltérő életmódját, a színészi pályát és az iskolai kötelezettségeket könnyebben össze tudja egyeztetni – mesélte lapunknak az életvidám tehetség.

A lány játszott már a Miskolci Nemzeti Színházban és a Budapesti Operettszínházban is. Szerepelt továbbá a The Alienist – Angel of Darkness és a Jack Ryan amerikai sorozatokban, a Defekt játékfilmben, a Borderlands amerikai mozifilmben és a Frightime, a Curtis élete, a Cinquecento jövője és az Arkangyal egyes című filmekben is.

A fiatal színésznő, énekesnő és forgatókönyvíró már ennyi idősen nagyon tájékozott és céltudatos. Balla Riana Emma számára az is fontos, hogy segítsen a rászorulókon, amit lehetőségeihez mérten meg is tesz.

Én már kiskoromban, az első fizetésemből már kürtőskalácsot vásároltam halomszámra és jártam az utcákat Pesten és osztogattam a hajléktalanoknak. Elmentem egy ábécébe és anyukámmal összeválogattunk szalámit, meg mindenféle zsömlét meg ilyesmit és azt csomagokban odaadtuk a hajléktalanoknak.

– mesélte lapunknak a magyar csodalány, akinek legújabb kisjátékfilmje, a Rift, azaz a Rianás, eddig több mint 80 nemzetközi díjat kapott, köztük a legjobb forgatókönyv díját is egy nemzetközi szemlén.





 





Ezeket olvastad már?
Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás