Egy hajléktalanszállón fedezték fel a harminc éve eltűnt férfit

Máig megoldatlan rejtélyre kerülhet hamarosan pont.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.31.
Módosítva: 2023.02.01.
rejtélyes eltűnés

Minden valószínűség szerint él és virul az a férfi, aki még harminc évvel ezelőtt tűnt el rejtélyes körülmények között. Peter McGuire még 1991-ben szívódott fel High Valleyfieldből, a férfi eltűnésének pillanatában még csak 21 éves volt – számolt be róla a Mirror.  A férfit hollétére legelőször 2016-ban derült fény, amikor a hatóságok ugyanazzal a névvel és születési dátummal azonosítottak egy férfit egy hajléktalanszállón Hastingsben, Kelet-Sussexben.

Kelly McEwan, a skóciai rendőrség főfelügyelője most a sajtón keresztül üzent a férfinak, mint mondta, szeretné, ha Peter előállna és megerősítené, hogy jól van. A férfi még a kilencvenes évek elején tűnt el, legutoljára dunfermline-i Carnegie uszodánál látták, majd nem sokkal utána a rendőrök megtalálták a gépjárművét is. A rendőrség az eltűnésének 25. évfordulójának alkalmával nyilvánosságra hozott egy fotót, amin az látható, hogyan nézhet ki Peter. A skóciai rendőrség szerint a férfi időközben már továbbállt a hajléktalanszállóról.

Peter szülei már nem élnek, ám a megmaradt rokonai abban bíznak, hogy sikerül megtalálniuk a több évtizede eltűnt férfit. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás