Kifakadtak a kommentelők! Büntetésből „élőzve" nyírta kopaszra a lányát az anya – Videó!





A nő az élő közvetítés alatt azt mondta lányának, hogy a tanulás legyen fontosabb, mint az, hogy csinos legyen. Eközben folyamatosan vágta a gyermeke hajából a tincseket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.16.
kegyetlenség

Hatalmas felháborodást váltott ki a TikTokon az az anyuka, aki milliók szeme láttára, élő közvetítés alatt vágta tövig lánya haját – írja a YourTango.

A gyermeknek gyönyörű, hosszú, raszta tincses haja volt, ennek esett neki édesanyja az ollóval, aki közben dühösen a következőket magyarázta:

Nem tanulsz, nem készíted el a házidat, azt hiszed, fontosabb csininek meg népszerűnek lenni, mint tanultnak és okosnak. Hányszor mondtam el neked, hogy ez nem így van? Mióta viselkedsz így, legalább éve, nem igaz? Hát ezért csinálom most ezt, hogy okulj belőle. Ha nem tanulsz, nem lesz belőled semmi. És miért közvetítem ezt a TikTokon? Azért, mert neked az életed a TikTok meg a közösségi média, hát akkor nézze itt végig mindenki élőben, ami történik. Nem bántani akarlak, hanem azt akarom, hogy okulj.

Az élő videó már nem érhető el, mivel azt az anyuka törölte azt követően, hogy egy Thinker (ngrowth) nevű másik felhasználó rögzítette, és újra megosztotta, kifejezve felháborodását, és azt, hogy szerinte ez a fajta szülői „fegyelmezési módszer” nem más, mint mentális bántalmazás.

A tini arcán látható a döbbenet és a fájdalom és természetesen a szégyen is a percekig tartó „kínzás” alatt.

A videó alatt rengeteg kommentelő fejezte ki a felháborodását a történtek láttán. A hozzászólók egyetértettek abban, hogy amit az anya művelt, az kegyetlen és brutális. 

Egy életre traumatizálta azt a gyereket, ráadásul milliók előtt, élőben megalázta, nyilván a kislány ezután másoktól is online gyalázást fog kapni

– jegyezte meg az egyik néző.

Ez abúzus. Pszichológiai, és szerintem fizikai is. Abban igaza van az anyának, hogy a tanulás a legfontosabb, de ezt nem volt joga megtenni

– fakadt ki egy másik hozzászóló.

Az anya egyébként visszavágott az őt kritizálóknak és közölte: „őt nem érdekli senki véleménye, nem érdeklik a lájkok meg a kommentek”, és ami a lánya és közte történik, az kizárólag rájuk tartozik.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás