„Olyan dolgokra gondolok most, amikre nem kéne” – Így zaklatta 15 éves tanítványát egy brit tanárnő





Két hónap alatt összesen 3000 üzenettel bombázta szíve választottját az oktató, miközben otthon várta a vőlegénye.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.20.
megbolondult

A 24 éves, Wight-szigeten élő, brit Ellen Cadman-Smith csúnyán rákattant 15 éves tanítványára. A fiút 3000 „szerelmes” üzenettel bombázta a nő. Végül úgy bukott le, hogy a fiú anyja megnézte gyermeke telefonját, amely hemzsegett az obszcén sms-ektől. Az anya rögtön feljelentést tett. A bíróságon felolvastak az írások közül néhányat. „Azt hiszem, beléd vagyok esve. Olyan dolgokra gondolok most, amikre nem kéne” – írta egyik alkalommal egy kacsintós szmájli kíséretében a tanárnő.

Most félmeztelen vagyok, de sajnos nem kaphatlak meg. Te is tudod, miért” – osztotta meg tanítványával hiányos öltözékű gondolatát a tanerő egy másik alkalommal.

A tanárnőt elkísérte a bíróságra a vőlegénye is, és amikor azt mondták neki, kérjen bocsánatot a fiútól, a párjára nézve közölte: „Soha nem kérek bocsánatot!”

A bíróság szerint a nő szellemileg nem alkalmas arra, hogy vádalkut kössön, illetve tárgyalásra kerüljön az ügye, így végül az esküdtszék ítélte őt el: öt évig tartó, úgynevezett szexuálisártalom-megelőzési határozatot szabtak ki rá. Emellett nem beszélhet 16 éven aluliakkal a közösségi médiában, nem törölheti a keresési előzményeit. Ráadásul öt évre felkerül a szexuális bűnözők listájára és eltiltják a gyerekekkel való foglalkozástól is.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás