Durva változás jön az időjárásban, mutatjuk a részleteket





Lassan végérvényesen is véget ér a meleg, kellemes idő. Markáns változás jön, kiderült, mikor!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.14.
Lehűlés

Szerdán északkelet felé haladva egyre vastagabb felhőzetre számíthatunk, és ennek megfelelően északon, északkeleten alakul ki eső, záporeső. A délnyugati szél többfelé megélénkül. 19 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtök

Nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan várható eső, zápor, zivatar. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél erősödhet meg. 25 fok körüli értékeket mérhetünk.

Fotó: Pixabay

Péntek

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. Néhol zivatar is előfordulhat. A legnagyobb mennyiségű csapadék a délnyugati tájakon lehet. 17 és 22 fok közé csökken a hőmérséklet. Az északnyugati szél erős lesz.

Szombat

Marad a borongós idő, bár délután északnyugaton már felszakadozik a felhőzet. Főleg a nap első felében valószínű eső, zápor. Egyre inkább viharossá fokozódik az északnyugati szél. Délután mindössze 12 és 19 fok között változik a hőmérséklet.

Vasárnap

Felhőátvonulásokra és futó záporokra van kilátás. Az északnyugati szél nagy területen lesz viharos, további hideg levegő zúdul be hazánk térségébe. 15–17 fok valószínű délután – írja a Köpönyeg.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás