Rémálommá vált a szundikálás: véletlenül levágta a saját nemi szervét egy férfi

A férfi épp azt álmodta, hogy húst aprít a családi ebédhez, mikor felébredt a fájdalomra, és meglátta a testét elborító vért.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.21.
alvajárás

Sikoltozva ébredt délutáni szunyókálásából egy ghánai farmer: Kofi Atta véletlenül a saját nemi szervét vágta meg egy késsel, miközben azt álmodta, húst darabol. A férfi az egyik heréjét levágta, és a péniszén is megsérült, de az orvosok meg tudták menteni az utóbbit, viszont a 47 éves férfi még további műtétekre szorul – írja a BBC.

 

Horrorisztikus álom után horrorisztikus ébredés – Fotó: Pixabay

Atta a baleset napján délután leült a fotelbe, és elaludt, majd azt álmodta, hogy húst darabol a családi ebédhez. Elmesélése szerint az álom nagyon is valósághű volt, azonban hirtelen felriadt az éles fájdalomra – ekkor vette észre, hogy vérben úszik, és hogy egy kést tart a kezében, amit nem tud, hogyan került hozzá a konyhából. A kiabálására átrohant két szomszédja, de a férfi még így is megpróbált felállni, azonban a fájdalomtól összerogyott. Végül kórházba szállították, ahol azonnal megműtötték. Az orvosok szerint a férfi alva járva sebezte meg magát, és teljesen csak a műtét után kelt fel, mert valójában akkor is aludt, mikor sikoltozni kezdett, vagy mikor megpróbált felállni.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás