RETRO RÁDIÓ

Négyesiker-tornyok, avagy élet Újbudán, a Duna bűvöletében!





Budapest sokszor megfeledkezik egyik legjobb adottságáról, a várost kettészelő Dunáról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.24.
XI. kerület XXII. kerület ingatlan

Budapest sokszor megfeledkezik egyik legjobb adottságáról, a várost kettészelő Dunáról. A széles folyómeder kevés nagyvárosban (hát még fővárosban!) rendelkezik olyan jó adottságokkal, mint nálunk. Egy csapat úgy döntött, végre megadja a Dunának és a folyó szerelmeseinek azt, amire a mai, modern világban csak vágyhatunk. Egy izgalmas, célegyenesben lévő projekt részleteibe néztünk bele. Az építkezés helyszíne Budapest legfelkapottabb része, a XI. és XXII. kerület határán legalább 276 embert boldoggá fog tenni. Lesse meg a látványterveket a Dunapart csodás kilátást biztosító, energiabarát négy új üvegtornyáról!

Különlegesség a Duna partján

„A lakópark a XI. kerületben Újbudán, közvetlen a Duna partján épül. Az épületegyüttes négy toronyból áll, összesen 276 db lakást foglal magába. Egyedülálló építészeti megoldással épülő lakóház, mely teljes üvegezést kap. Az ezzel a technikával kivitelezett épületek nemcsak látványra megkapóak, hanem lakáson belül is sokkal kellemesebb térérzetet keltenek, nagyobb nyitottságot biztosítanak a dunai panoráma irányába, mely kilátás a lakás minden pontjából élvezhető. Az épület kivitelezése során olyan energetikai megoldásokat alkalmazunk, amivel a maximális kényelmet teljesen megújuló energiával tudjuk biztosítani. A társasház fűtéséről, hűtéséről, melegvízellátásáról hőszivattyú gondoskodik. A korszerű energiafelhasználás jegyében a homlokzati tömör panelek kedvező tájolású részeit energiatermelő cellákkal látjuk el.”

Amikor egy szuper lakáshoz közösség és biztonság is tartozik…

A lakóparkban közösségi tér, családi napközi, edzőterem, mélygarázs, teremgarázs és tárolók biztosítják a leendő tulajdonosok kényelmét. A lakóközösség vagyonbiztonságának megőrzése érdekében portaépület portaszolgálattal kerül kialakításra. A beruházás részét képezi a belső és külső úthálózat kialakítása. Az épület felvonóit, parkolóit úgy alakítottuk ki, hogy azok a kerekesszékesek számára is biztosítsák a komfortos közlekedés lehetőségét. Referenciaként szolgáló épületeink minden esetben megkapták az új építésű lakásokra vonatkozó A+++ minősítést. A társasház 3 ütemben épül, első ütemében a B épület kerül megépítésre 85 lakással. A földszinten lévő garázsok feletti rész feltöltött, így az első emeleti lakások kertkapcsolatosak. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magánhasználatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg „ideális társat”?





Ezeket olvastad már?
Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére - Fotók!

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére - Fotók!

Szentkirályi Alexandra: Kapjanak vállalati országbérletet a BKK-BKV csoport munkatársai is!

Szentkirályi Alexandra: Kapjanak vállalati országbérletet a BKK-BKV csoport munkatársai is!

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

Húsz éve a húsimádókért dolgozik Közép-Európa egyik legkorszerűbb húsüzeme - Videó!

Húsz éve a húsimádókért dolgozik Közép-Európa egyik legkorszerűbb húsüzeme - Videó!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás