Tovább tombol a nyár, de lesz egy kis meglepetés

A hétvégére nyugodtan szervezhetünk szabadtéri programokat, egyre magasabb értékeket mutatnak a hőmérők, azonban a szél megerősödik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.14.
kánikula

Szombaton igazi nyáriasan meleg napra van kilátás, a többórás napsütést fátyol- és gomolyfelhők zavarják csak meg, de eső nem alakul ki. Az északnyugati szél élénk, néhol erős lesz. 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Szikrázó napsütésben lehet részünk, csak néhol lesz felhős az ég Fotó: Pixabay

Vasárnap a ragyogó májusi napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarhatja meg, viszont csapadékra egyáltalán nem számíthatunk. Mérséklődik az eleinte még élénk légmozgás. Kellemes időnk lesz 23-29 fokos csúcsértékkel.

Hétfőn egyelőre marad a napos, gomolyfelhős, nyárias időjárás. 25 és 30 fok közé melegszik a levegő, a kánikula és a melegfronti hatások nehézségeket okozhatnak az arra érzékenyeknek. A délnyugati szél néha megélénkül.

Kedden egy hidegfont okoz felhősödést és szórványosan záporokat, zivatarokat. Az északnyugati szél is többfelé megerősödik. 25 fok köré csökken a hőmérséklet.

Szerdán a front mögött csökken a felhőzet, már csak a keleti területeken fordulhat elő zápor. Az északkeleti szél élénk lesz. Felfrissül a levegő: délután 22°C körüli értékeket mérhetünk.

Elkészült a Metropol Nagy Budapesti Korrupciótérképe! Nézd meg, melyik kerületben mennyit loptak – kattints a milliárdokért!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás