RETRO RÁDIÓ

Élő adásban szexelt egy pár, miközben kamerán keresztül barmicvón vettek részt

A zsinagógában lévő emberek mindannyian a saját szemükkel nézhették végig, ahogyan 45 percig huncutkodik a középkorú pár.Megosztás
Szerző: metropol
2022.05.31. 18:00
kellemetlen szertartás

Különleges eseményen vettek részt annak a zsidó családnak a tagjai, akik a család egyik fiatalabb gyermekének barmicvójára gyűltek össze a Minneapolisi zsinagógában. A koronavírus megjelenése óta tudjuk, hogy a nagy létszámú rendezvényeket sokszor már webkamerán keresztül tartják meg az emberek. Így a család szűk belső köre vett csak részt személyesen a rendezvényen, miközben a többiek kamerán keresztül passzív hallgatóként „jelentek meg” az eseményen – adta hírül a The Sun.

A meghívottak között szerepelt egy középkorú pár is, akik a többiekhez hasonlóan csak mikrofonnal és hangszóróval szerettek volna bejelentkezni az eseményre, hogy hallgathassák a neves ceremóniát. Azonban a kamerájuk is bekapcsolva maradt, ami közvetítette is annak rendje és módja szerint, ahogyan elkezdik egymást markolászni, majd belecsapnak a lecsóba. 45 percen keresztül szeretkezett a páros a család többi tagja szeme láttára, akik a cseten próbálták jelezni nekik, hogy mindenki látja őket, azonban ők „elfoglaltak” voltak, és így csak miután befejezték, jöttek rá, hogy nyilvánosan szexeltek.

Ezeket olvastad már?
Egy hajléktalanszállón fedezték fel a harminc éve eltűnt férfit

Egy hajléktalanszállón fedezték fel a harminc éve eltűnt férfit

Megrázó eset: kalapáccsal verte halálra kutyáját egy férfi

Megrázó eset: kalapáccsal verte halálra kutyáját egy férfi

Egy sportpályán találtak rá a három napja eltűnt diáklány holttestére

Egy sportpályán találtak rá a három napja eltűnt diáklány holttestére

Szívszaggató: Halott csecsemőt találtak a  gyermekkórház előtt

Szívszaggató: Halott csecsemőt találtak a gyermekkórház előtt

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás