Agyba-főbe verte volt feleségét a magyar edző, sokkoló részletek





Borzalmas bántalmazásokat kellett elszenvednie az asszonynak, mire végre lecsukták az exét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.20.
támadás

Újabb brutális családon belüli erőszakról szerzett tudomást a Blikk. Egy hivatásos tűzoltóként is tevékenykedő, az NB I-es Mezőkövesd utánpótláscsapatánál dolgozó fociedző nem bírta elviselni, hogy a felesége nélküle képzeli el az életét. Ferenc annyira kegyetlenül elbánt többször is gyermeke édesanyjával, hogy a járásbíróság – a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség kérelmének helyt adva – már a nyomozati szakban elrendelte a férfi letartóztatását. A férfi a rácsok mögött sem tétlenkedik: megkérte új barátnője kezét, a lagzit a szerelmesek a börtönben kívánják megtartani – tudta meg a lap.

Senki nem sejtette, milyen is Ferenc valójában

„Feri mindig kedves és vidám volt, úgy gondoltam, a légynek sem tudna ártani. Hatalmas baráti köre volt, mindenki szerette. Legalábbis addig, amíg ki nem derült, mit tett a feleségével. Tűzoltónak is kiváló, de az igazi nagy szenvedélye a foci volt, amellyel profi szinten foglalkozott. Jöttek neki az eredmények is, az NB I-es Mezőkövesd utánpótláscsapatánál volt edző. Ott soha senkit nem bántott, a gyerekekkel, kamaszokkal jól bánt. Egyszerűen nem akarjuk elhinni, hogy a párjával ilyen borzalmasan viselkedett” – mondta el a lapnak Ferenc egyik jó ismerőse.

A Blikk információi szerint Ferenc és párja már évekkel ezelőtt elváltak. Éppen azért, mert a férfi számtalan alkalommal megverte a feleségét. A férfi képtelen volt beletörődni a végleges szakításba. Folyamatosan zaklatta exét, telefonon és személyesen is. A kétségbeesett nő nemegyszer a rendőrség segélyhívóján, a 112-n kért segítséget. Egyik alkalommal sírva hívta a diszpécsert, aki addig tartotta benne a lelket, amíg a rendőrök ki nem érkeztek a házhoz.

Az edző meglépett, mire az egyenruhások kiérkeztek a házhoz, de hamar visszatért. A legsúlyosabb támadásakor Ferenc lelökte volt feleségét a lépcsőn, de előtte tiszta erőből állon rúgta. Máskor a telefonjával verte, ahol érte, többek között a nemi szervét célozva meg.

Agyba-főbe verte a nőt

A végén már egy ép centiméter sem volt szegényen – mondta az egyik ismerőse a nőnek.

Ferenc indulatosságát az sem tudta megfékezni, hogy a gyermeke is látja, hallja, amint magából kivetkőzve fenyegetőzik.

Egyik alkalommal a kicsi előtt az utcán fenyegette meg a férfi az egykori párját, hogy elvágja a torkát és agyonszurkálja.

Ezután döntött úgy a bíróság, hogy börtönben a helye. Az elmúlt években a férfival szemben több megelőző távoltartási végzés is született, ám ez nem tartotta vissza semmitől.

Védencem a rácsok mögött átértékelte az egész történést, és rettenetesen bánja, amit tett. Most már nem kell attól tartani, hogy bántaná a volt feleségét, ő is tudja, ezt soha többé nem teheti meg – közölte a Blikkel Ferenc ügyvédje, dr. Lichy József.

Védője szerint Ferenc elhatározását az is igazolja, hogy a börtönben eljegyezte új kedvesét, akivel már az esküvőt tervezik.





Ezeket olvastad már?
„Tudtam, nem sok kell és végez a kutyámmal” – Részeg gazdi kutyája rendezett ámokfutást Újbudán

„Tudtam, nem sok kell és végez a kutyámmal” – Részeg gazdi kutyája rendezett ámokfutást Újbudán

Kétségbeesett kutatás zajlott egy erdőségben egy csaknem egy hete eltűnt autista kisgyerek miatt

Kétségbeesett kutatás zajlott egy erdőségben egy csaknem egy hete eltűnt autista kisgyerek miatt

"A tét az életünk, a tét a béke" - Salgótarjánban buzdított szavazásra a Fidesz politikusa

"A tét az életünk, a tét a béke" - Salgótarjánban buzdított szavazásra a Fidesz politikusa

Megállíthatatlan: a Gellért-hegynél is nagyobb aszteroida közeledik

Megállíthatatlan: a Gellért-hegynél is nagyobb aszteroida közeledik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás