Hátborzongató! Vámpírok alvóhelyét találhatták meg egy elhagyott alagútban – Videó!

Egy hátborzongató helyszíneket kutató férfi egy elhagyott alagutat talált az erdő mélyén, ahol kőkoporsókat fedezett fel.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.15.
rémisztő felfedezés

Escapade_z ismert tiktoker Angliában, a fiatal férfi igazi felfedező, elhagyatott vagy éppen még felfedezetlen helyekre mászik be a testi épségét kockáztatva és ezekről rendszeresen videókat posztol. Már 5 millióan kedvelték a felvételeit és 400 ezren követik nap mint nap. Néhány napja egy, a korábbiaknál is durvább helyszínen forgatott. Egy sűrű erdőben kutatva egy elrejtett alagútra bukkant, aminek mélyén olyan titok lapulhat, ami túlmutat a józan észen.

Fotó: Tik-tok/@escapade_z

Az alagútban négy kőkoporsót talált, amikben állítása szerint vámpírokat temettek el a korábbi évszázadokban. A felvételt már több mint 4 millióan nézték meg, és rengetegen megrettentek tőle, hogy valóban valami természetfelettire bukkanhatott a férfi.

Nehogy kinyisd őket, nem tudhatod, mit szabadítasz rá a világra” – fejezte ki aggodalmát egy hozzászóló.

Hallottam történeteket róla, hogy az ősvámpírok kőkoporsókban aludtak és fehér tölgyből készült kőristőrrel szúrták át őket. Ez alapján készült a Vámpírnaplók című sikersorozat” – írta egy másik kommentelő.

Voltak realisták is a követőtáborban, akik logikus magyarázatot próbáltak találni a kőkoporsókra az erdő mélyén.

„Nem lehet, hogy egy régi családi mauzóleumot találtál meg, ami egy otthon alatt húzódhatott? Csak azóta eltűnt az épület” – tette fel kérdését egy kommentelő. Amire a videófelvételt készítő tiktoker a „lehetséges” választ írta.

„Ezeket a kőkoporsókat találtuk az erdő közepén, egy alagútban, ami levezetett a föld alá” – írta videójához a férfi.

https://www.tiktok.com/@escapade_z/video/7082133685608271109?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás