Újabb horror Óbudán, fel akarta vágni az ereit egy férfi





Öngyilkos akart lenni egy férfi a főváros III. kerületében a Vörösvári úti szupermarket előtt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.26.
III. kerület Öngyilkosság

A hírről az Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet számolt be a Facebook-oldalán, miszerint egy férfi öngyilkosságot kísérelt meg a Vörösvári úti szupermarket előtt.

A bejegyzésből kiderült, hogy az illető egy snitzerrel akarta felvágni az ereit, szerencsére a rendőröknek sikerült az öngyilkossági kísérletet megakadályozni, ebből adódóan személyi sérülés nem történt.

„Március 25-én este a rendőrség Tevékenységirányítási Központja értesítette a közterület-felügyelet és a rendőrség közös Őrszem20 járőrszolgálatát, hogy ellenőrizzék a Budapest III. kerület, Vörösvári úti szupermarket előtti parkolót, mert egy férfi öngyilkos akar lenni. A járőreink kiérkezésekor a BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányság egyik tagegysége már a helyszínen intézkedett, akiknek sikerült »lefegyverezniük« a feltehetően ittas személyt” – közölte az Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet közösségi oldalán megosztott posztjában.

Hozzátették, hogy az öngyilkosságot megkísérlő férfit átadták a kiérkező mentőknek, és rendőri kísérettel kórházba vitték.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás