„Az én feleségem ugrott le tegnap az egyik épületről” – szívszorító szavakkal üzent Viki özvegye





„Keresem azt a szemtanút, aki utoljára látta és próbált segíteni neki” – írta az elhunyt nő férje, Balázs az egyik Facebook-csoportban. A 34 éves Viki kedd délelőtt sétált be a békásmegyeri toronyházba, felment a legfelső emeletre, és onnan a mélybe vetette magát. Szerető párját és közös ötéves kisfiukat hagyta maga után..



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.28.
III. kerület borzalmas

Bizonyára számtalan gondolat, kérdés jár annak a fotós férfinak az agyában, akinek felesége, kisfiának édesanyja kedd délelőtt öngyilkos lett, leugrott a békásmegyeri 14 emeletes ház legfelső szintjének erkélyéről. Senki sem tudja, senki sem érti, miért választotta a halált az élet helyett. Az élet helyett, ahol egy gyönyörű ötéves kisfiú és egy tudomásunk szerint fotósként dolgozó férj várta otthon – teszi fel a kérdést a Bors.

A rendőrség az idegenkezűséget kizárta és mivel Viki nem itt lakott, sajnos egyértelmű, hogy öngyilkossági céllal ment fel a toronyház legfelső emeletére. Mint azt a Bors megírta, nem ez volt az egyetlen öngyilkosság, ami a toronyházhoz köthető. Pár éve egy 15 éves lány ugrott ki ugyanonnan, ahonnan Viki, mert bántották az iskolában a diákok.

A megözvegyült férj felesége elvesztésének másnapján segítségkérő posztot tett közzé a Békásmegyeri csacsogó-beszélgetés csoportban.

Az én feleségem ugrott le tegnap az egyik épületről reggel. Keresem azt a szemtanút, aki utoljára látta és próbált segíteni neki.

Több mint ötven hozzászólás érkezett a megözvegyült férfi kiírására, de egy idő után le is zárta a kommenteket. Valós segítséget ugyanis nem kapott. Végül annyit kért, hogy csak az írjon, aki valóban tud segíteni…

Van segítség!
Ha Neked, vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresd fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 





Ezeket olvastad már?
Európa egyre közelebb a nukleáris háborúhoz

Európa egyre közelebb a nukleáris háborúhoz

Müller Péter is megkapta a Gondosórát

Müller Péter is megkapta a Gondosórát

Tombolnak az eltűnt kisgyerekek szülei: miért költenek ennyit Maddie felkutatására?

Tombolnak az eltűnt kisgyerekek szülei: miért költenek ennyit Maddie felkutatására?

Kása, gyurma, virág - A Metropol olvasói így köszöntik fel édesanyjukat Anyák napján

Kása, gyurma, virág - A Metropol olvasói így köszöntik fel édesanyjukat Anyák napján

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás