RETRO RÁDIÓ

„Valahogy fel kell dolgoznom” – ezt árulta el a New Yorkban meggyilkolt magyar nő édesanyja





Magyar családanya, hokitáskába gyömöszölt holttestére bukkant egy járókelő New York-ban. G. Orsolya a kisebbik fiának azt mondta, színházba megy, de haza már nem ért. A gyilkosság után a férj, Howard életveszélyes fenyegetést kapott. A Bors elérte az asszony Balassagyarmaton élő édesanyját.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.19.
kegyetlenség

G. Orsolya hosszú évek óta az Egyesült Államokban élt, de rendszeresen hazalátogatott Magyarországra. Egy dúsgazdag lítiumkereskedőhöz ment férjhez, Howard pedig igyekezett minden elképzelhető földi jót megadni a családjának. Két fiuk született, Leo és Jamie. Egy kétmillió dolláros (670 millió forint) házban éltek a New York-i Forest Hillsben, a külső szemlélők szerint idilli boldogságban. A kerület sétálóutcája igen népszerű, de csak a felső tízezer tagjai engedhetik meg maguknak, hogy odaköltözzenek.

Ezen a környéken csak tehetős emberek élnek New Yorkban

Howard és a 17 éves fiú a hétvégére elutazott otthonról, a kisebbik gyermek pedig otthon maradt az anyjával. Az 51 éves Orsolya szombat este bejelentette a gyermekének, hogy a barátaival elmegy egy színházi előadásra. Leo azonban hiába várta haza az édesanyját, mert egy azóta is ismeretlen tettes brutálisan végzett vele, a testét egy hokitáskába gyömöszölte. A térfigyelő kamerák felvételein egyébként jól kivehető egy kapucnis férfi, amint éppen a bőröndöt húzza maga után. A holttestet végül megtalálta egy járókelő, aki azonnal értesítette a rendőrséget. Az egyenruhásokat a csomagból kicsöpögő vérnyomok egészen Orsolyáék házához vezették.

A térfigyelő kamera felvette, ahogy egy férfi húzza maga mögött a táskát Orsolya feldarabolt testével

Veszélyben van a férj és a gyerekek élete is

A rendőrök amerikai sajtóértesülések szerint bilincsben vitték be az őrsre a kisebbik, 13 éves fiút, aki hamar tisztázta magát, így haza is engedték. A tragédia hírére hazasietett a családfő a nagyobbik gyermekkel. A nyomozóknak elmondta: a gyilkos megtalálta Orsolya mobiltelefonját, és küldött is neki egy rémisztő üzenetet: „A családod következik!” A férfi ezt komolyan vette, és később újságíróknak is elmondta: veszélyben érzi a saját és a fiai életét.

Férje retteg, hogy a gyerekei és ő is veszélyben vannak

A Bors elérte Orsolya édesanyját, Babit. Az idős asszony nem kívánt nyilatkozni, de annyit elmondott, még az amerikai rendőrség sem tud biztosat és felháborítja, hogy a külföldi média sok valótlanságot közölt a lánya halálával kapcsolatban.

„Szörnyű fájdalom, hogy elveszítettem Orsit. Valahogy fel kell dolgoznom” – mondta a gyászoló nő.

Orsolya tavaly veszítette el az édesapját, ami nagyon megviselte. Az asszony egyébként az őt ismerők szerint egy életvidám, mindig mosolygós nő volt, aki csak a családjának élt. Aktív kapcsolatot ápolt az amerikai magyar közösséggel, hiszen büszke volt a gyökereire. Egy barátnője így emlékezett meg róla.

Mindenki nagyon kedvelte őt

„Az volt neki a legfontosabb, hogy a fiai megfelelő neveltetést kapjanak és jó iskolába járjanak” – nyilatkozta egy szintén kint élő nő.

Rengeteget dolgozott, de otthon is helytállt háziasszonyként. Nemrég kapott ajándékba egy kiskutyát, és a magyar barátaitól kért ötleteket, hogy hogyan nevezze el. Vagy százan írtak erre a Facebook-csoportunkban, végül a Teddyre esett a választása.”

 

 

 

 

 

 





Ezeket olvastad már?
Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

Most érkezett: gázolt a metró a Blahán: mentők vitték el az áldozatot – Fotók

Most érkezett: gázolt a metró a Blahán: mentők vitték el az áldozatot – Fotók

Orbán Viktor a CPAC Hungary-n: Magyarországnak ma híre van a nemzetközi politikában

Orbán Viktor a CPAC Hungary-n: Magyarországnak ma híre van a nemzetközi politikában

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás