Ezt válaszolta Sepsiszentgyörgy polgármestere a szervezett baloldali provokációra





Közösségi oldalán reagált a baloldal választási csalással kapcsolatos vádaskodásaira Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.31.
ellenzék

Hazugság és provokáció! Ma olyan felvételek jelentek meg az erdélyi és magyarországi sajtóban, amelyek a Maros megyei Jedden eldobott szavazólapokat mutatnak zsákokba gyűjtve - kezdte bejegyzését a polgármester.

Az RMDSZ elítéli azokat a vádakat, amelyek azt sugallják, hogy itt választási csalásról lenne szó.Elfogadhatatlannak és megalapozatlannak tartjuk a magyarországi ellenzéki pártok kérését is, amely arról szól, hogy meg kell semmisíteni az összes határon túli szavazatot- tette hozzá.

A polgármester hangsúlyozta, a képsorok megerősítik, hogy egyértelműen szervezett provokációról van szó, amelynek az a célja, hogy a határon túli szavazatokat hiteltelenítsék.Mindannyian tudjuk, akik levélszavazatot töltöttünk ki, hogy minden lezárt borítékban van azonosító nyilatkozat. A nélkül nem érvényes a szavazat! Nyilvánvaló tehát a lejáratási szándék! - zárta bejegyzését Antal Árpád.

RMDSZ: A közvélemény aljas manipulálása történik!

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) közleményben ítélte el azokat a vádakat, amelyek azt sugallják, hogy választási csalás történt. Az RMDSZ azokra az erdélyi és magyarországi sajtóban megjelent felvételekre reagált, amelyek a Maros megyei Jedden eldobott szavazólapokat mutatnak zsákokba gyűjtve.

Elfogadhatatlannak és megalapozatlannak tartjuk a magyarországi ellenzéki pártok kérését is, amely arról szól, hogy meg kell semmisíteni az összes határon túli szavazatot. A képsorok megerősítik, hogy egyértelműen szervezett provokációról van szó, amelynek az a célja, hogy a határon túli szavazatokat hiteltelenítsék. Bárki is álljon a provokáció mögött, a legaljasabb módon próbálja manipulálni a közvéleményt. Ezt a leghatározottabban visszautasítjuk! – áll az RMDSZ állásfoglalásában.

Reagált a vádakra Kovács Mihály Levente, a Maros Megyei Tanács alelnöke is. Mint fogalmazott, „ez egy egyértelmű provokáció, ami a határon túli szavazási folyamatot akarja hitelteleníteni”.

Le akarják járatni a határon túli szavazókat, és azon partnerszervezeteket, akik egyébként segítenek abban, hogy biztonságosan célba érjenek a levélszavazatok. A diverzió jellegét egyértelműen bizonyítja az, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje már kérte az összes határon túli szavazat érvénytelenítését. Minden erdélyi, székelyföldi magyar nevében kikérem magunknak, nem vagyunk csalók! – írta Facebook-bejegyzésében Kovács Mihály Levente.

Az RMDSZ marosvásárhelyi szervezetének elnöke megjegyezte: tudomása szerint a helyszínen talált levélszavazatok között egyetlen egy azonosító nyilatkozatot sem találtak. – Ez is csak a diverzió gyanúját erősíti meg, hiszen – mint tudjuk – azonosító nyilatkozat nélkül minden leadott levélszavazat érvénytelen – tette hozzá a politikus.

Elindult a Ripost alkalmazása! MZP beszól!

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje előszeretettel sérteget különböző társadalmi csoportokat, ami ugyan egyáltalán nem vicces, de a Ripost most mégis a dolog humoros oldalát (is) meg akarta fogni, ezért jött létre az „MZP beszól!” nevű alkalmazás, ahol Te irányíthatod, hogy Márki-Zay Péter kit sértsen vérig legközelebb.

Az alkalmazást Ide kattintva éred el.

link: https://mzpbeszol.ripost.hu/

 





Ezeket olvastad már?
Ezért nem találkoztunk az idegenekkel – Elképesztő magyarázatot adott a csillagász

Ezért nem találkoztunk az idegenekkel – Elképesztő magyarázatot adott a csillagász

Olyan erővel csapódott a vonatnak, hogy árokba borult egy autó Cikón

Olyan erővel csapódott a vonatnak, hogy árokba borult egy autó Cikón

Újabb sikert ért el az ország kedvenc roma pékje: "Végre felkerült a korona a szakmaiságomra"

Újabb sikert ért el az ország kedvenc roma pékje: "Végre felkerült a korona a szakmaiságomra"

Igazi programkavalkád lesz május 1-jén: mutatjuk a legizgalmasabbakat!

Igazi programkavalkád lesz május 1-jén: mutatjuk a legizgalmasabbakat!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás