Újabb gyerekgyilkosság: agyonverték és megmérgezték az angyalarcú 6 éves kisfiút

A nő a 6 éves kisfiú haláltusáját is megörökítette mobiltelefonján. A kicsi hiába könyörgött segítségért, apja és mostohaanyja több hónapon keresztül zaklatta és éheztette.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.08.
Brutális kegyetlenség

A 29 éves Thomas Hughes-t és a 32 éves Emma Tustint együttesen vádolják a gyerek meggyilkolásával. A férfi gyermeke, Arthur 2020 nyarán, csupán 3 hónappal azt követően elhunyt, hogy apja beköltözött új szerelméhez – adta hírül a Sun.

A feltételezések szerint a végzetes napon Emma fizikailag annyira bántalmazta a rábízott Arthurt, hogy a fiú belehalt sérüléseibe. A nő a 6 éves kisfiú haláltusáját is megörökítette mobiltelefonján, és a történtek után csak negyedórával tárcsázta a 999-et. Az orvosoknak az állította, hogy Arthur saját magának okozta a fejsérülést, mert egymás után ötször esett el, és mindannyiszor beverte a fejét a padlóba, ezért van a zúzódás is a homlokán.

Ugyanakkor az orvosi leletek szerint a kisfiú egy felnőtt által okozott fejsérülés miatt halt meg. A legvalószínűbb, hogy valaki erőteljesen megrázta, és fejét többször egy kemény felületbe verte. Ráadásul a boncoláskor az is kiderült, hogy a kicsit a halála előtti két hétben sóval is folyamatosan mérgezték. Kiderült az is, hogy a neveléshez alkalmazott büntetéseket Emma minden alkalommal megörökítette és elküldte párjának. A 200 hangfájlból többön hallani lehet a megfenyítéskor síró, könyörgő kisfiú hangját.

A kisfiú korábban boldog és kiegyensúlyozott gyermekkén élt apjával és nagyszüleivel. Arthur azt követően került apjához gondozásba, hogy természetes anyját gyilkosságért elítélték. A fiúcska sorsa akkor fordult rosszra, amikor apja összejött új párjával, Emmával. Ezután a mostohaanyja állandóan bántalmazta lelkileg és fizikailag egyaránt. Arthur a halála előtti időszakban ápolatlanná, alultáplálttá és megtörtté vált a testi-lelki zaklatások miatt. A pár nem kegyelmezett Arthurtnak, sokszor napi 14 órára is bezárták, és arra kényszerítették, hogy étlen-szomjan álljon a bejárat melletti lépcsőnél.

A nő elismerte a gyermekkel szembeni kegyetlenséget és bántalmazást, Hughes azonban tagadta a vádakat. A tárgyalás jelenleg is tart.

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás