Szívszorító részletek: három urna volt a tizedikről kizuhant Mártika lakásában





A Metropolnak a szomszédban lakó Mária néni mesélt a Csontváry Kosztka Tivadar utcában történt tragédiáról. Az idős hölgy volt az értelmetlen balesetet szenvedett 69 éves asszony jó barátja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.07.08.
XVIII. kerület rémes baleset

Sokkolta a XVIII. kerületi panel lakóit a lépcsőház elé zuhant holttest látványa. Szerda reggel rendőrök szállták meg a Havanna lakótelep közepén található Csontváry Kosztka Tivadar utcát. Kiderült, ablaktakarítás közben, a tizedik emeletről zuhant ki egy 69 éves nő.

Helyszínelés a baleset után (Fotó: Metropol)

A Metropolnak megszólalt a szomszédos házban élő idős asszony, aki nagyon jó viszonyt ápolt az elhunyt Mártikával. A hölgy egyszerűen képtelen elhinni, hogyan történhetett meg ez az egész, amikor felébredt nem is sejthette, hogy ekkora szörnyűség történt az utcában.

Csontváry Kosztka Tivadar utcai baleset (Fotó: Metropol)

„Reggel, mikor lejöttem, akkor vettem észre, hogy valami baj van, de csak annyit mondtak, hogy baleset történt” – mesélte Mária néni. – „Később ötször is hívtam Mártikát, de nem vette fel. Ekkor átfutott az agyamon, hogy esetleg vele történhetett valami.”

A szomszédok teljesen ledöbbentek, mindenkit megrázott a szörnyűség. Akik jól ismerték az idős hölgyet, kizártnak tartják, hogy öngyilkos lett volna. Pedig az elmúlt időszakban több tragédia is érte.

– Annyira kedves volt mindenkihez ő is, és a férje is. Imre azonban évekkel ezelőtt lebénult agyi trombózis miatt, és nagyon nehéz volt gondoskodni róla. Nemrég pedig Mártikát újabb csapás érte: élete párja tavasszal meghalt – tette hozzá sírástól elcsukló hangon Mária néni. – Három urna is volt a lakásában, amikor nála jártam, be is mutatta őket: „Itt a Füli, a másik kutya meg Imre”.

Az idős asszony azt is elmondta, azt hogy az ablak közelében takarítson, a fia egyenesen megtiltotta neki. Valahogy most mindenki elkezdett félni az ablakoktól.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás