Anita már nem várta meg a mentőket, édesapja és nagymamája segítette őt világra – Fotó





A mentősök telefonon irányították az édesapát és a nagymamát, hogyan vezessék le a szülést, miután hallva az állapotát, lebeszélték az anyukát arról, hogy elinduljon a kórházba.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.04.
segítség

Tegnap éjjel folyt el a magzatvize annak a harmadik gyermekével várandós, Hajdú-Bihar megyei édesanyának, akit férje már éppen kórházba akart vinni, de amikor az autóhoz értek, felgyorsultak az események és megindult a szülés, ezért a mentők segítségét kérték.

„Rutinos mentésirányító bajtársunk lebeszélte a családot az indulásról, miközben több mentőegységet, köztük a speciális koraszülött rohamkocsit is a helyszínre riasztotta. Folyamatosan instruálta a bátor apukát és a nagymamát a teendőkre, akik perceken belül világra segítették Anitát, nem sokkal a mentők érkezése előtt. Az egészséges kislányt és édesanyját, végül helyszíni ellátást követően, stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink. Az újszülöttnek boldog, egészséges életet kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!” – olvashattuk az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás