Nagy volt a riadalom Windsorban, ismeretlenek szöktek be II. Erzsébet birtokára





Nem mindennapi esetek történtek a brit királyi család lakhelyén, hiszen az elmúlt időszakban kétszer is ismeretlenek hatoltak be a legendás kastély kerítésén.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.02.
brit királyi család

A The Mirror számolt be arról, hogy betolakodókat fogtak el Windsor területén, ami miatt most fokozott a figyelem a kastélyt körülvevő területen. A két rejtélyes alak óriási rémületet váltott ki a kastély személyzeténél, amikor betörtek a királynő windsori birtokára.

A gyanúsított egy 31 éves férfi és egy 29 éves nő, akik április 25-én a kerítéseket méricskélték a Royal Lodge-ban. A legijesztőbb a történtekben, hogy a királynő éppen arrafelé sétáltatta a kiskutyáját, így nem is véletlen, hogy az egyszerű betörés ekkora felfordulást válthatott ki az emberekből.

„A két londoni elkövetőt, egy 29 éves nőt és egy 31 éves férfit azzal a gyanúval tartóztattak le, hogy magánlaksértést követtek el. A vizsgálatok idejére elengedték őket” – nyilatkozta egy szóvivő az esetről.

A két igazán béna betörőt azon a területen csípték nyakon, ahova a királynő a vasárnapi istentiszteletre is járni szokott, ráadásul fia, András herceg is ott lakik.

Annyit biztosan lehet tudni, hogy „fokozott riasztáson” volt a birtok biztonsági fokozata, mivel nem ez volt az egyetlen különös eset a napokban. Állítólag nemrégiben az őrök egy ismeretlen nőt tévedésből engedtek be ugyanerre a területre. A történtek alapján a hölgy akkor lépett a királyi család birtokára, amikor András herceg éppen otthon volt, de a nőt végül egy ott dolgozó megállította és kitessékelte.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás