„Még mindig jól vagyok„ - saját egészségével bizonyítja a vakcina hatékonyságát az oltásnaplót író doki





A székesfehérvári belgyógyász január 1-én oltotta be magát, mára már 19 ezer követője van.



Megosztás
Szerző: Komáromi Bence
Létrehozva: 2021.01.07.
beszámoló

Mindenki számára igyekszik érthetően elmagyarázni a vakcina hatásait Lőrinc M. Ákos belgyógyász, aki naponta beszámol saját Facebook-oldalána tapasztalatairól. Az egészségügyi szakembert az év első napján oltották be. Az oltásnaplóját a Korona Mesék című blogjában osztja meg azóta rendszeresen követőivel.

Az orvos megpróbálja minél egyszerűbben elmagyarázni a helyzetét és hogy mi zajlik a szervezetében. Amikor elkezdte a történeteinek írását, még nem gondolta, hogy ekkora hírnévre tesz szert vele, ám három nap elteltével már 13 ezren követték a mindennapjait. A belgyógyász úgy érzi, nagy a felelőssége orvosként abban, hogy jól tájékoztassák az embereket az oltással kapcsolatban.

A Covid-intenzíven dolgozó orvos a Ripostnak elmondta, jelenleg nagyon jól érzi magát nincs semmiféle tünete, sem láza.

Csak egy napig fájt az oltás helye. Közben pedig csendben a mélyben megindultak az immunológiai folyamatok, ami el fog vezetni a védettség kialakulásához, amiről részletesen is írok az Oltásom Története c. bejegyzésekben a Facebookon, a Koronás Mesék című oldalamon. Ez egyébként tavasz óta létezik„ - kezdte beszámolóját Lőrinc M. Ákos.

A belgyógyász a lapnak azt is elárulta, honnan jött a blogolás ötlete.

Március közepén találkoztam az első covidos betegekkel, és emlékszem, akkor úgy mentem haza, jó, akkor ez már itt van. És át kellett gondolnunk az egész életünket főleg a szülők, barátok miatt. Van egy 7 éves és egy 4 éves fiam és ők nem értették, hogy mi történik, miért változik meg az életünk. Ezért megpróbáltam nekik ezt elmesélni, lerajzolni. A feleségem szerint ez nagyon jól sikerült, javasolta, hogy mutassam meg a barátainknak, ők meg nem restelkedtek ezt tovább küldeni. Így született meg a Facebook-oldal, amit már 18 ezren követnek, és volt olyan bejegyzés, ami több mint 1 millió emberhez elért. Ez az egész megdöbbentett, mert ráadásul egyik nap arra keltem, hogy a privát oldalamon is elkezdett 13 ezer ember követni. Azt sem tudtam még akkor, hogy egyáltalán ez mit jelent” - jelentette ki a szakember.

A Ripostnak adott interjúban a belgyógyász arról is beszámol, hogy szerinte, mi tud véget vetni ennek a katasztrófahelyzetnek. De azt is elmondja, hogy a Covid-intenzív osztályon mivel kell szembesülniük nap mint nap.

https://www.facebook.com/koronasmesek/photos/a.108820694110787/227908835535305/





Ezeket olvastad már?
"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás