Felfoghatatlan: kizuhant a tizedikről egy 23 éves szegedi lány





Szerencse a szerencsétlenségben, a nő egy fának köszönheti az életét, jelenleg az intenzíven kezelik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.09.
tragédia

A szegedi lakótelep közössége döbbenten áll a történtek előtt, a lakók elmondása szerint D. mindig mosolygós lánynak látták. A fiatal nő a közelmúltban költözött el a szülői házból, és úgy tűnt, egyedül is megállja a helyét az életben. Boldog volt, amikor sikerült albérletet találnia, még annak ellenére is, hogy nem minden tekintetben volt hozzá kegyes az élet.

Eddig tisztázatlan körülmények között szerdán az ablakpárkányról a mélybe zuhant. A 10. emeletről nagyjából harminc métert esett, ám szerencséjére egy fa lombjára érkezett először, ami okozott sérüléseket, de egyben lassította is a zuhanást. D. egyik szomszédja elmondta, hogy a hölgy csak nemrég bérelte ki a lakását, így kevesen ismerték közelről a környéken.

Képünk illusztráció/ Pixabay

Mindig vidám, kedves, udvarias lány. A leggyakrabban az édesapja látogatta, de kisebb ügyekben tőlünk is gyakran kért segítséget. Előfordult az is, hogy kizárta magát otthonról” – árulta el a neve elhallgatását kérő szomszéd.

A Bors a családhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy a lány még kórházban fekszik, az állapotát sikerült stabilizálni, de több súlyos sérülést is szenvedett.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás