Könnyeivel küszködött a Honeybeast énekesnője - Videó!

A Honeybeast frontemberének olyan váratlan meglepetésben volt része, hogy nem bírta visszatartani a könnyeit.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.15.

A koronavírus sem tudja feltartóztatni a Honeybeast formációt, amely igyekszik továbbra is a lehető legaktívabb maradni. Nemrég új lemezzel jelentkezett a banda, amelynek borítóját az énekesnő, Tarján Zsófi tervezte.

Grafikus végzettségem van így minden albumunk borítóját én tervezem. Ahogy a zenekar életében, ebben is van egy fejlődéstörténet. Mindig arra törekszünk, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk. A piktogramtól eljutottam a mostani albumunk - az Ego - borítójáig, amin tükörfólia is van. Szerintem vicces, hogy ennek köszönhetően mindenki magát láthatja az albumon, így visszaköszön az ego” - mondta az énekesnő, akinek a járványhelyzet ellenére is egy kedves koncertélménnyel zárul majd 2020.

„A születésnapomon az a ritka helyzet állt elő, hogy épp koncerteztünk, ami - ezt az évet tekintve - önmagában ajándék, hogy egyáltalán színpadra léphettünk. A semmiből egyszer csak megleptek egy flasmobbal, különféle ’Boldog születésnapot!’ feliratok tűntek fel, végül az én kezembe is került egy ilyen transzparens. Elképesztően zokogtam örömömben, nagyon jól esett, hogy ezt a legnagyobb titokban megszervezték és gondoltak rám. Életem végéig őrizni fogom azt a szülinapi köszöntő táblát, amit akkor kaptam” - mondta a Friss Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának Tarján Zsófi.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás