Fazékban főzte meg anyja levágott fejét a 28 éves férfi





Brutálisan kivégezte szüleit, mert azok nem voltak hajlandóak tovább eltartani őt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.08.
horror

A most 32 éves Joel Guy még 2016-ban brutális kegyetlenséggel mészárolta le szüleit, miután azok nem voltak hajlandóak tovább fizetni a számláit. Így próbált hozzájutni egy több százezer dolláros életbiztosításhoz is. A férfi előre eltervezte, hogy fogja megölni és felaprítani a saját apját és anyját, majd mindezt hálaadás napján tette meg. A bíróság múlt hét pénteken ítélte életfogytiglanra.

A Tennessee államban élő, akkor 28 éves Guy egyetemre járt, munkája sosem volt, szülei előre megtervezett, kegyetlen meggyilkolására akkor szánta el magát, amikor azok nem akarták tovább eltartani felnőtt gyereküket.

A férfi szüleit feldarabolta, összeszurkált testrészeiket pedig egy vegyszerekkel teli műanyag tárolóba rakta. A rendőrök az anya levágott fejét a tűzhelyen találták meg, egy forrásban levő vízzel teli fazékban.

Továbbra is azt akarta, hogy a szülők mindent helyette fizessenek, majd amikor erre nem voltak hajlandóak, hidegvérrel kivégezte őket, mondván, hogy inkább lássa őket holtan, minthogy ez történjen- mondta az ügyész a tárgyaláson.

A nyomozás során egy 5 oldalas leírást is találtak, amiben Guy brutális részletességgel írja le terveit. Mint kiderült, Guy már a gyilkosság előtt 19 nappal megkezdte az előkészületeket.

A gyilkosság napján anyja lement a közeli élelmiszerüzletbe, míg Guy az apjára támadt. Mire a nő visszaérkezett a bevásárlásból, férje már halott volt, néhány perccel később ő maga is.

Miután kivégezte szüleit, Guy minden létező pénzt levett a szülei számlájáról, amiből kifizette a lakbért és a tandíjat, majd ezután várta, hogy az életbiztosítás is megérkezzen.

A férfi a bíróság életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte, amelyből leghamarabb 51 év letelte után szabadulhat - írja a Mirror.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás