Détár Enikő, Gabriela Spanic, Marsi Anikó, Osvárt Andrea, Pásztor Anna: a produkcióikat látva senki meg nem mondaná róluk, hogy már elmúltak negyven évesek. A TV2 szupershow-jában a Dancing With The Starsban simán lepipálták a fiatal táncosokat is, ráadásul mindannyian bombasztikusan néztek ki a fellépő ruhájukban.

Détár Enikő – A legjobb láb

A színésznő és táncpartnere, Dávid egzotikus latin táncot adtak elő, a színpadon pedig izzott a levegő közöttük. Détár Enikő tökéletes alakján remekül állt az aranyszínű miniruha, tőlünk pedig megkapta a legjobb lábú versenyző címet.

Fotó: Máté Krisztián

Gabriela Spanic – A legszebb dekoltázs

A Paula és Paulina sztárjából alig takart valamit a szexi fekete fellépőruha, amiben látni lehetett, hogy a színésznő alakja ma is tökéletes. Ráadásul szerkesztőségünktől megkapta a legszebb dekoltázsért járó címet is.

Fotó: Máté Krisztián

Marsi Anikó – A legelegánsabb

A híradós elegáns hófehér ruhája tökéletesen illett a bécsi keringőhöz és Anikó alakjához. Méltán viselhetné az este legelegánsabb sztárja címet, pedig fellépése előtt nagyon aggódott, mit fognak róla gondolni kora miatt a tévénézők. Az aggodalma alaptalan volt, gyönyörűen állt rajta a ruhája és elegánsan siklott táncpartnere oldalán.

Fotó: Máté Krisztián

Osvárt Andrea – A legkecsesebb

A színésznő szintén a fehérre szavazott, légies ruhája pedig tökéletesen illett a rumbához. Andinak sem lehet oka panaszra az alakját illetően, amit bátran meg is mutatott tánc közben. Táncuk után pedig jár is neki a legkecsesebb sztár címe is.

Fotó: Máté Krisztián

Pásztor Anna – A legegyedibb

Az énekesnőtől már megszokhattuk az egyedi külsőt, és ez most sem volt másként. A jive-hoz és Annához is tökéletesen illett a kockás miniszoknya, a pink haj és a felemás cipő, így méltán viselheti az este legegyedibb sztárjának járó címet.

Fotó: Máté Krisztián