Varga Viktor otthonát ismét elmosta az árvíz: „Most nagyon aggódtam, hogy a második szintre is betör a víz!”

Az énekes a tavalyi áradás után igyekezett felkészülni arra, hogy a Duna árterén lévő otthonát újra elöntheti a víz. Varga Viktor jurtája például cölöpökre került, a házban pedig, amit lehetett, egy szinttel feljebb tettek. De arra nem számított, hogy most még több víz tör be lakásába...



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.10.04. 16:35
Módosítva: 2024.10.04. 16:46
Varga Viktor árvíz aggódás árvízkár

Bár a dunai árvíz már levonult, a napok óta tartó folyamatos esőzés nagyon megnehezíti az énekes dolgát, aki próbálja rendbe tenni a házát, amiben két méter magasan állt a víz. Varga Viktor persze ettől sem retten vissza, sőt inkább felpörgeti, hogy minél hamarabb kész legyen. A Metropolnak az előadó elárulta, hogy áll most a rendrakással és azt is, hogyan készül a következő áradásra.

Varga Viktor
Árvíz 2024: Varga Viktor otthonát másodjára öntötte el a Duna, de nem akar elköltözni (Fotó: Instagram)

Varga Viktor az árvíz után: „Ez már a második volt, de eszem ágában sincs elköltözni!”

A népszerű énekest nagyon nehéz kibillenteni pozitivitásából, jókedvéből, de most lapunknak bevallotta: a szeptemberi árvíz idején nagyon aggódott. Varga Viktor ugyanis azzal nem számolt, hogy most még nagyobb víztömeg zúdul be házába.

Varga Viktor
Az emeletről nézte a házát körülvevő árvizet Varga Viktor (Fotó: Facebook)

Négy napja ebben a nagy esőben takarítok, magasnyomású mosóval tisztítom a falakat, szedem fel a hordalékot, a leomlott falat

 kezdte az énekes, majd folytatta: „Nem kértem segítséget, pedig tudom, hogy édesanyám is azonnal jönne, de én nem ilyen vagyok! Rengeteg munka van mögöttem és még van bőven előttem is, hogy minden helyreálljon, de nem zavar, szól a fülemben a zene, én meg közben gondolkozom. Például arról, hogy most nagyon kellett aggódnom, mert a tavalyi egy méteres vízzel szemben, most két méteren állt a víz a házban. Félő volt, hogy elönti a második szintet is, centiken múlt! Persze benne volt a pakliban, de ez arra sarkallt, hogy újabb dolgokat kell áttenni a falakon belül, és már meg is vannak a tervek.”

Varga Viktor
Varga Viktor édesanyja szívesen segítene fiának, de ő nem engedi (Fotó: Varga Viktor Instagram)

Viktor azt mondja, ha minden jól megy, és ugye miért ne menne, akkor legközelebb már hátradőlve, biztonságban éri az árvíz:

Én szeretek itt élni, ilyen közel a természethez, sokan kérdezik, de nekem eszem ágában sincs elköltözni innen! Nekem ez az otthonom, sehol nem éreztem még ennyire ezt az otthonérzést, mint itt! Inkább abba fektetek energiát, hogy minél biztonságosabb legyen a házamban élni. Például az egyik szomszédom segít, ő víz-gáz szerelő, és magasabbra tesszük a bojlert, a mosógépet, meg kell oldani, hogy a kutat lefedjük és a szobákat is műgyantával fogom lekenni, mint a külső vakolatot, mert az kiállta a vízpróbát, csak le kellett mosni róla a szemetet, a koszt!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás