Pető Brúnó barátnője kijelentette: 5-10 gyereket szeretne

Úgy tűnik, a fiatal énekes felkötheti a gatyáját, ugyanis kedvese, Kútvölgyi Sára nagyon határozott, már ami a családalapítás kérdését illeti. Pető Brúnó párja a Talk TV podcastjében vendégeskedett, ahol mesélt a szüleiről és testvéreivel való viszonyáról, sőt, azt is elárulta, hogy képzeli magát a jövőben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.12. 13:30
Pető Brúnó családalapítás szerelem család barátnő

Pető Brúnót először az Ázsia Expressz 4. évadában, majd a Zsákbamacska műsorvezetőjeként ismerhette meg jobban az ország, azt azonban kevesen tudják, hogy már jó ideje párkapcsolatban él, mivel nagyon óvja a magánéletét a kíváncsi tekintetek elől. Ennek ellenére egyszer-kétszer már szót ejtett Kútvölgyi Sáráról, aki énekesnőként szeretne karriert építeni. A fiatal lány most a Talk TV Zworld című podcastjében vendégeskedett, ahol elárulta, milyen tervei vannak a családalapítással.

Pető Brúnó
Kiderült, hogy képzeli el a jövőt Pető Brúnó szerelme: Sárának négy testvére van, de ő még ennél is több gyereket szeretne (Fotó: TV2)

Kútvölgyi Sára Pető Brúnótól függetlenül beszélt ugyan a jövőbeli terveiről, de még az is elképzelhető, hogy az énekes lesz az, aki mellett megállapodik. Akkor viszont biztos nem fog unatkozni Brúnó – Sára elképzeléseit látva.

Az a legfőbb célom az életben, hogy legyen egy családom. A karrier is fontos számomra, de ami tényleg a legfontosabb, hogy olyan családom legyen, mint amilyen most is van, amiben felnőttem. Minimum 5 vagy 10 gyereket szeretnék, amin mindenki kiakad, de szeretném, hogy nagy családom legyen és egy olyan kapcsolatra is vágyom, mint amilyen a szüleimnek van. Van, hogy szétszedik egymást, de egyébként odavannak egymásért 

– mesélte nevetve.

„Emellett pedig szeretnék kiépíteni egy olyan karriert, amiben jó vagyok és otthon érzem magam. Lehet, hogy ez nem az éneklés lesz, de azért reménykedem benne” – tette hozzá.

Pető Brúnó Kútvölgyi Sára számára az egyik legfontosabb személy

Ugyan a fiatal énekesnő könnyen barátkozik, most elárulta, a gyerekkori költözések miatt nagyon nehezen enged igazán közel magához bárkit is. Ám úgy tűnik, Brúnónak sikerült áttörni ezt a falat.

Négy országban éltem eddig életemben, és sokszor előfordult, hogy amikor valahol éltünk, anyáék egyszer csak azt mondták, hogy pakoljunk, mert megyünk. Sokszor volt olyan, hogy nem is tudtunk mindent magunkkal vinni, ezért sem helyekhez, sem pedig tárgyakhoz nem kötődöm. Csak a családomhoz ragaszkodom ennyire, illetve olyan emberekhez, akik már tényleg nagyon közel kerültek hozzám, de szerintem csak a barátom az, akit még ide tudnék sorolni

– mesélte.

„A barátnőimet is nagyon szeretem, és van olyan, akihez már kezdek kötődni, de nekem ez nagyon nehéz. Megszoktam azt, hogy a barátok jönnek-mennek és amikor elmegyünk valahonnan, úgyis újakat kell keresnem” – vallotta be.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás