„Túl sok a csöcs” – így ostorozza magát Tolvai Reni a Sztárban Sztár kulisszái mögött

Különös videó került ki.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.22. 13:00
Módosítva: 2024.09.22. 13:54
Tolvai Reni Sztárban sztár videóüzenet

Tegnap folytatódott a Sztárban Sztár, ami őrületes izgalmakat hozott a magyaroknak. Az egész ország izgalommal nézte, ahogyan kedvenc énekeseink más hírességek bőrébe bújnak, és lenyűgöző produkciókkal bűvölik el a zsűrit és a nézőket. Sajnos azonban nem juthatott tovább mindenki, az eredményre azonban senki nem számított. 

Tolvai Reni számára a játék véget ért

Elképesztően kiélezett már a harc a Sztárban Sztár műsorában, ahol idén csak a legjobbak indulhattak. Olyan kiváló énekesek mutatták meg, mit tudnak, akik az ország kedvencei, és egyébként is számtalanszor bizonyították a tehetségüket. Éppen ezért itt nem könnyű diadalt elérni. A tegnapi adás mindenkit meglepett. Remény zónába került még Tóth Gabi is, aki azonban kiküzdötte onnan magát. Tolvai Reni és Zámbó Krisztián számára azonban a játék véget ért.

 

Tolvai Reni az utolsó pillanatokban egy kétségbeesett videóüzenettel jelentkezett be, amelyben elmondja a rajongóinak, hogy nagyon kevés pontot kapott a zsűritől, így azonnali segítségre lenne szüksége, mert nagyon szeretne tovább jutni. Sajnos azonban a vágyott csoda nem érkezett meg. A videójában azonban ostorozza magát, amiért túl sokat mutat a melleiből: 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás