Gyerekkoráról vallott Tóth Andi: szakácskönyvből olvastak fel neki esti mese helyett

Az énekesnő mostanság a zenélés helyett a főzésben éli ki a kreativitását, amit a rajongói legnagyobb örömére meg is örökít. Tóth Andi műsorának legújabb részébe az édesanyját is meghívta, aki Andi gyerekkoráról is elárult néhány részletet. Sőt azt is megfejették honnan ered a főzés iránti szeretete.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.09.04.
Tóth Andi esti mese anyuka gyerekkor

Tóth Andi másfél évvel ezelőtt jelentette be, hogy visszavonul az énekléstől azóta pedig az Instagram oldalán kívül nem sokat láthattuk. Három hónappal ezelőtt viszont saját főzőműsorba kezdett a Youtube csatornáján, Max rendelünk címmel. Az énekesnő sorozata már a 9. résznél jár, ahová most egy nagyon különleges vendéget is meghívott, nem mást, mint az édesanyját. Az anya-lánya páros a közös főzés közben nosztalgiázott is egy kicsit és elmesélték milyen „esti mesékre” aludt el gyerekkorában Andi.

Tóth Andi és anyukája
Tóth Andi édesanyja elárulta milyen volt gyerekkorában az énekesnő (Fotó: Youtube)

Az édesanyának főzés közben egy kedves emlék is eszébe jutott.

„Esténként, amikor lefekvés volt és már nem volt olyan meséskönyv, amiből tudtam volna mesét olvasni nekik, akkor elővettem a szakácskönyvet” – kezdte Andi anyukája.

Hát igen, mi nagyon okosan megoldottuk az esti mesét. Volt egy szakácskönyv és mondani kellett egy számot, anya kinyitotta, ott volt egy recept és akkor azt felolvasta, a hozzávalókat is meg mindent. Sőt, a képet is mutatta hozzá. Utána Robi is választott egyet és ment a licitálás, hogy kié a jobb kaja. Ez volt az esti mese és most csodálkoztok, hogy szeretek főzni?

 – tette hozzá az énekesnő mosolyogva.

Tóth Andi egy igazi kis angyal volt gyerekként

Magdolna arról is lerántotta a leplet, hogy az énekesnő milyen volt gyerekkorában és, hogy a híres makacssága már akkor is megmutatkozott-e:

Szófogadó volt, nálunk nem volt probléma. Akkor még nem is volt ilyen makacs, se ő se a bátyja, ez inkább később alakult ki. A nehéz élet hozta ki belőle szerintem. Abszolút nem voltak problémás gyerekek, soha nem volt olyan, hogy hisztiztek volna valamiért.

Mert nem mertünk

 – vallotta be Andi nevetve.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás