„Örülök ennek” – Új fejezet kezdődött Young G Béciék életében

Young G Béci büszke lehet a kis Rebire, aki már túl van az első óvodai napján.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.08.28.
Módosítva: 2024.08.28.
Young G Béci kislánya óvoda

Rohan az idő, alig kezdődött el a nyár, de már hamarosan itt van a szeptember, megnyitják kapuikat az oktatási intézmények, köztük az óvodáknál is elkezdődött a beszoktatási időszak. Young G Béciék kisebbik lánya, a kis Rebi is megkezdte ezt, azonban már nem a bölcsődében, hanem egy új közösségbe, az óvodába jár.

Young G Béci és felesége
Young G Béciék büszkék kislányukra (Fotó: Szabolcs László)

A rapper felesége a közösségi oldalán számolt be arról, hogy milyen élmény volt kislányuk számára az első óvodai nap, ami gördülékenyebben sikerült, mint azt gondolták.

Ovi beszoktatás első nap: Megszeppent, halkszavú… az első órában, a másodikban már mutatta a kutyáját és önfeledten játszott! Jó lesz ez. Óvó nénik és a dajka is cuki! Örülök ennek az angol csoportnak!

– írta Young G Béci felesége, Mészáros Norina, aki így megnyugodhat a beszoktatást illetően.

Mészáros Norina kislánya
Büszkén mutatta meg kislányát Mészáros Norina (Fotó: Instagram)

Kisöcsit kapott Young G Béci kislánya

A rapper és felesége egy videót készített nemrégiben, hogy méltó módon harangozzanak be egy másik nagy hírt. Közösen amellett döntöttek, hogy bővüljön a családjuk, ezt azzal is indokolták, hogy kislányuk, Rebeka már elég nagy ahhoz, hogy másról is tudjanak mellette gondoskodni. Ezért úgy döntöttek, hogy magukhoz fogadnak egy kiskutyát.

„Úgy döntöttünk, hogy kutyagazdik leszünk! A Maltipoo-ra esett a választásunk, hiszen rengeteg jót hallottunk róla, főként, hogy gyerekbarát és nem hullik a szőre. Rebe tehát kap egy öcsikét, Napsi pedig megosztja a tapasztalatait, hiszen neki is van egy kutyusa!” – írták Béciék korábban az Instagramon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás