„Várom az érzést” – ostromolják a pasik, mégis szingli a Házasság első látásra bombázója

Góbi Hilda a TV2 műsorának egyik legnépszerűbb szereplője volt. A Házasság első látásra sztárja elárulta, mi a helyzet a szívügyekkel.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.08.16.
Módosítva: 2024.08.16.
Góbi Hilda TV2 Házasság első látásra Laci

Góbi Hilda a Házasság első látásra első évadának egyik legnépszerűbb versenyzője volt. A szerelemre szomjazó, szingli lányért már a reality alatt is bomlottak a pasik, a nézők pedig lélegzet-visszafojtva figyelték, hogyan alakul a házassága műsorbeli férjével, Brem Lászlóval, vagy ahogy Hilda nevezte, Szulejmánnal.

Házasság első látásra
Házasság első látásra: Hilda a műsorban Laci párja volt (Fotó: TV2)

Bár sokáig úgy tűnt, Hilda és a Kecskeméten élő edző között egyre nagyobb az összhang, a TV2 párkapcsolati realityjének fináléjában a válás mellett döntöttek, így elváltak útjaik. Hildáról pedig azóta nem sokat lehetett tudni, mintha egy kicsit eltűnt volna a kíváncsi szemek elől. Egészen mostanáig!

A Metropol ugyanis elérte a Házasság első látásra bombázóját, aki őszintén mesélt arról, mi történt vele a műsor óta.

„Továbbra is szingli vagyok, bár nyitottan állok az ismerkedéshez. Randizgatok, de az nagyon fontos, hogy amíg nem jön meg az érzés, amíg nem érzem azt a bizonyos pluszt a randipartneremben, addig eszemben sincs lehorgonyozni. Az időmet meg nem fogom vesztegetni senki mellett! Nehéz ez. mert az online ismerkedésért egyáltalán nem vagyok oda, éreznem kell a másik fél energiáit, kisugárzását. Életemben kétszer voltam eddig szerelmes, pontosan tudom, milyen érzés, erre vágyom, ezt keresem, de eddig még nem toppant be az életembe”

– sóhajtott Hiilda, aki pontosan tudja, milyen férfi az, aki levenné őt a lábáról.

Hilda
Házasság első látásra: Hilda továbbra is szingli, de élvezi (Fotó: Ripost)

„Fontos, hogy legyen humora és határozott legyen, igazi férfi. Na és persze az intelligencia… szóval ne lógjon ki a kapanyél a szájából. És persze lakjon Budapesten” – nevetett a barna hajú szépség, aki a Házasság első látásra nyitó epizódjában mélyen megdöbbent azon, hogy újdonsült férje nem elég, hogy szakállas, még kecskeméti is.

Hilda természetesen rengeteg férfi figyelmét felkeltette, amikor feltűnt a képernyőn, ám néha inkább átok az a vonzerő, amivel ő rendelkezik.

„Nagyon sok levelet kapok, sőt volt egy időszak, amikor annyian ostromoltak, hogy szabályosan elmenekültem a közösségi oldalak elől, nem is válaszoltam senkinek. Összességében nem vagyok csalódott, és várom, hogy eljöjjön értem az igazi José Armando” – nevetett a Házasság első látásra sztárja, aki nem tagadta: nagyon fárasztó volt számára a forgatási időszak, az pedig kifejezetten furcsa volt, hogy a kamerák előtt kellett intim viszonyt kialakítania egy ismeretlen férfival, aki talán nem is a zsánere.

Házasság első látásra: Hilda volt férje szerelmes lett, de már szakított is

A műsorban csak Szulejmánként emlegetett Laci, Hilda volt férje néhány hónapja jelentette be, hogy összejött Konyári Edinkával, és teljes köztük az összhang. Ám pár hete eltűntek a közös képek, Laci egyedülállóra változtatta az állapotát a Facebookon, majd be is ismerte, hogy szakított a kedvesével.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás