Elképesztően szexi arany miniben Geszler Dorottya

A fotói alapján el sem lehet hinni, hogy az egykori népszerű műsorvezető már 54 éves. Geszler Dorottya legújabb Instagram-posztja alatt csak gyűlnek és gyűlnek a bókok.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.08.13.
Módosítva: 2024.08.13.
Geszler Dorottya bók miniruha szexi

A mai napig elképesztő formában van a korábbi műsorvezető, aki miután visszavonult a szerepléstől, pilatesoktatóvá fejlesztette magát. Geszler Dorottya imádja a sport eme fajtáját, szerinte az ő alakjának is ez az egyik titka. 

Geszler Dorottya
Geszler Dorottya még mindig nagyon szexi Fotó: MTVA

A gyönyörű sztáranyuka 1989-ben a Miss Hungary 3. helyezettje volt. Még ugyanebben az évben Geszler Dorottya a Magyar Televíziónál kezdett dolgozni, olyan műsorokban láthattuk, mint a Sportszombat, a Popkorong, a Pop20, a Híradó. 

S bár a nyilvánosságtól egy ideje visszavonult, azért a rajongók nyomon követhetik a sztáranyuka mindennapjait közösségi oldalán. Az biztos, nagy büszkesége, a lánya tavaly férjhez ment, így az is lehet, nemsokára nagymama lesz a korábbi szépségkirálynő.

Fitt nagymama leszek, majd futok a babakocsival, aztán az unokám is jön majd velem edzeni. Érdekes lesz a nagyiszerep, azt mondják, ilyenkor az ember már lazább... De egyelőre nincs terítéken a gyermekáldás a fiataloknál!

– mesélte nemrég a Borsnak.  

De unoka ide vagy oda, Dorottya a mai napig remek formában van, ezt pedig szívesen meg is mutatja közösségi oldalán. A sztáranyuka a nyári időszakban lenge ruhás és bikinis fotókon mutatja meg tökéletes alakját, azonban a téli hónapokban is gondoskodik arról, hogy felforrósítsa a hangulatot, s úgy tűnik, kifejezetten élvezi a figyelmet. Most éppen egy aranyszínű miniruhában pózol, ami alá ömlenek a bókoló hozzászólások.: 

„Gyönyörű és szexi nő nő vagy”, 

„Szeretlek”,

„Istennő vagy és leszel 100 éves korodban is”,

„A Magyar Sophie Marceau”,

„Gyönyörű vagy, igazi példakép!”, 

„Bárcsak az enyém lehetnél”,

„Simán letagadhatsz 20 évet is” – írták Dorottyának. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás