Hoppá! Brit világsztár öleli Zsédát

A gyönyörű énekesnő bízott benne, hogy nemcsak felléphet a brit világsztár előtt, de találkozhat is vele budapesti koncertjén. Zséda álma valóra vált, fellépése után Ed Sheeran várta.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.07.24.
Módosítva: 2024.07.24.
Zséda Ed Sheeran találkozás

Még most is a hétvégén történtek hatása alatt van a gyönyörű énekesnő, aki a brit világsztár előtt lépett fel a Puskás Arénában. Zséda ugyanazon a hatalmas és különleges színpadon énekelt, mint utána Ed Sheeran és nemcsak őt, de zenészeit is lenyűgözte az a profizmus, ahogy a világhírű énekes csapata dolgozott. Arról nem beszélve, hogy mennyire kollegálisak voltak velük. De hogyan élte meg az énekesnő az egészet, miről beszélgettek a világsztárral, arról lapunknak mesélt.

Zséda
Zséda a fellépése után beszélgetett Ed Sheerannal Fotó: Facebook/Zséda

Zséda Ed Sheeranről: „Jólesett az őszinte érdeklődése”

A többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnő nagy sikert aratott a brit világsztár koncertje előtt. Zséda a fellépés előtt elárulta nekünk, hogy érdekes módon nem izgult, pedig tisztában volt vele, milyen nagy dolog ez. Ehhez mérten végig nagyon fókuszált volt, nagyon komfortosan érezte magát az óriási színpadon. Utána pedig még Ed Sheerannal is találkozott. 

„Nagyon boldog vagyok, mert minden úgy sikerült, ahogy elterveztük, ahogy szerettem volna, hogy sikerüljön” – mesélte Zséda. 

Végtelenül profi az énekes csapata, jó volt belelátni kicsit a gépezetbe. A színpad egy hatalmas kör volt, a Stadion közepén, elsőre szokatlannak tűnt, de gyorsan otthon éreztük magunkat rajta. Ed pedig nagyon kedves és elképesztően közvetlen volt, mindenkinek egyenként bemutatkozott. Érződött, hogy nem csak kötelességből beszélgetett velem, nem csak le akarja tudni az egészet, hagyott rá időt. Megkérdezte, hogy nekem hogy tetszett ez a rendhagyó színpad, megtudtam-e szeretni. Olyan jólesett az őszinte érdeklődése, nagyon jót beszélgettünk!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás