Zséda hatalmas titokról rántotta le a leplet





30 éve ragyog a magyar zenei égbolton üstökösként Zséda, aki mégis mintha egy percet sem öregedett volna ezalatt az idő alatt. Az énekesnő lapunknak elárulta, mi a titka.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.04.11.
Módosítva: 2024.04.11.
Zséda popdíva titok

Rihanna, Cher, Tina Turner, Edith Piaf, Marilyn Monroe és Maria Callas mellett Marton Éva, Zséda, Rúzsa Magdi és még sok más díva személyes történetét is bemutatja a Zene Háza új kiállítása.

Zséda
Zséda elárulta kortalanságának titkát (Fotó: Bors)

Így lett díva Zséda

A dívák rendkívüli erejét, társadalmi szerepét és kreativitását bemutató nemzetközi utazótárlat az eredeti, londoni helyszínen 2024 áprilisában zár, így utazókiállításként először Magyarországon lesz látható 2024. májusától, amit már a hazai hírességek is nagyon várnak. Köztük Zsédenyi Adrienn, aki egy ikonikus fellépőruháját és -cipőjét ajánlotta fel a tárlatra. 

„Az Aréna-koncertemen viseltem ezt a ruhát, amit a kiállításon lehet majd látni” – kezdte lapunknak Zséda, majd folytatta: „Náray Tamás tervezte, ezen a koncerten nagyon sokszor öltöztem át, de ez volt a nyitó ruhám, amiben föntről leereszkedtem. Nagyon szerettem, nagyon látványos volt, a cipőt pedig Vágó Réka dizájnolta. Bevallom, én imádom azt, aki kitalálta a magas sarkú cipőket, én nagyon szeretek magas sarkakon járni.”

Ezt a ruhát, annak ellenére, hogy nagyon rövid, táncoláshoz tervezték, így van benne egy body, szóval így is kényelmes, komfortos volt. Az már más kérdés, hogy ebben ennyi ember elé kiállni, de akkor még fiatalabb voltam és bátrabb

– nevetett nagyot az énekesnő.

Hazánk ünnepelt előadója arról is beszélt, hogy mit jelent számára dívának lenni:

Ezt kapja az ember, én is kaptam. Egész korán ezt valahogy rám ragasztották, és én persze nem tiltakozom, ez egy rang, elismerés. Meg kell szolgálni, meg kell ennek felelni azt gondolom, ami nagyon sok munka. Nem elég a szexi énekesnő, hanem ez sok-sok év, amikor mindenféle üzenetekkel, mondanivalókkal kell a színpadra állni az emberek elé. Hogy valaki dívaként vonuljon, ahhoz sok minden kell, például, ha gyönyörű ruha van rajtam, az magabiztosságot ad, még ha nehéz is, vagy kényelmetlen itt-ott. Ami számomra mindig nehéz, amikor hidegben kell énekelni. Azt a közönség ugyan nem látja, hogy olyankor a flitteres felső alatt polár sícucc van rajtam.

A kortalan művésznőt arról is faggattuk, mi a titok, hogy lehet ilyen kortalan:

„Azt gondolom, ez az életforma, amit teszek a bőrömért, a testemért, az étrendem, ez mind ehhez hozzátartozik. De szerintem akkor is így élnék, ha nem lennék színpadi ember.”

De a lényeg szerintem, hogy jól érzem magam a bőrömben és azt csinálom, amit szeretek, ez a titok!

 





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás