Kulcsár Edina már nem tetszik úgy G.w.M-nek, mint régen, Dávid Petra majd kicsattan a boldogságtól

Akadt itt minden elrontott randitól, a cuki unokázáson át a rossz hajszín választásig.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.08.
Módosítva: 2024.07.08.
Galambos Lajos Házasság első látás kisunoka

Újabb hétfő érkezett el, és talán ez az idei legmelegebb, így sokan inkább a hűvös lakásban kuksolnak, hogy kibírják a pokoli hőséget. Gondolva rájuk (is), ismét megnéztük, hogy mely sztárhírek érdekelték a legjobban az előző héten a Metropol olvasókat, és nem is tartjuk meg magunknak ezt az információt.

 

Kulcsár Edina életének szinte minden egyes pillanata ezreket érdekel. Így az egykori szépségkirálynő megosztotta a követőivel azt is, hogy fodrásznál volt, és újra barna lett. Ő nagyon szereti a végeredményt, ellentében második férjével, G.w.M-mel.

Kulcsár Edina és G.w.M
Nem örült G.w.M, hogy Edina fodrásznál járt (Fotó: Instagram)

Dávid Petra hiába nem találta meg a szerelmet a Házasság első látásra című show-ban, így is a TV2 műsorának legnagyobb nyertese, hiszen gigászi rajongótáborra tett szert. Egy ekkora hadat pedig etetni kell az online térben, így Petra most azt mesélte el, hogy milyen kínos randihelyzetbe keveredett.

 

Rózsa György évtizedekkel korábban lett az ország egyik kedvence a tévék képernyőjén, és ő akkor sem tűnik el a köztudatból, ha nem posztol a közösségi oldalakon. De azért időről időre ő is hírt ad valahol az életéről, most például a kisunokájáról mesélt, akivel óriási szerelemben vannak egymással.

 

Szintén nem kezdő híresség már Galambos Lajos sem, aki az elmúlt bő egy évben csak az ügyvédén keresztül szólhatott a rajongóihoz a rácsok mögül. De most hazaengedték, ami mindenkit érdekel így vagy úgy.

 

És ha már említettük Dávid Petrát, akkor a Házasság első látásra másik szereplője, Nelli is szót érdemel, hiszen ő egy olyan bikinis fotóval támadott a héten, amit nagyon sokan akartak látni.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás