Ezek Katalin hercegné legikonikusabb ruhái, amikben a legfényesebben tündökölt – Fotók

Katalin hercegné folyamatosan diktálja a divatot. Nem lehet betelni a gyönyörű látványával.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.07.01.
Módosítva: 2024.07.01.
Jenny Packham katalin hercegné ruhák királyi család

Katalin hercegné diadalmasan tért vissza a nyilvánosság elé családja körében a Trooping the Colour rendezvényén. A gyönyörű 42 éves édesanya mindezt stílusosan tette, annak ellenére, hogy a rákkal küzd.

A walesi hercegnő egy fehér Jenny Packham-ruhát viselt, fekete csíkokkal és masnikkal díszítve. Úgy vélik, hogy ez egy továbbfejlesztett változata annak a ruhának, amelyet 2023-ban, Károly király koronázása előtt a miniszterelnöki ebéden viselt.

Katalin walesi hercegné egyébként olyan dizájnereket kedvel elsősorban, mint Alexander McQueen, Jenny Packham, Erdem és mások. Azonban nemcsak a luxusdivat-tervezők darabjait viseli magán szívesen, hanem lelkes híve a hosszú élettartamú és új daraboknak is. Ruhái James Bond-filmekben és olyan tévésikerekben is szerepeltek, mint a Szex és New York és a Gossip Girl.

Katalin hercegné a Trooping the Colour eseményen / Fotó: AFP

2011 Első megjelenés az esküvő után

Miután 2011 áprilisában összeházasodott Katalin és Vilmos herceg, együtt tették tiszteletüket egy gálavacsorán, amit az ARK gyermekjótékonysági szervezet rendezett. Ehhez köthető Katalin egyik legikonikusabb megjelenése: egy rózsaszín flitteres, lebegő ujjú ruha.

Jenny Packham akkoriban közleményt tett közzé Facebook-oldalán, amelyben a következőket írta: „Cambridge hercegnéje ma este az Ark jótékonysági gálán vett részt, ahol Jenny Packham éteri ruháját viselte. A hercegné az SS11-es kifutó kollekcióból választotta a gyöngyházfényű rózsaszínű, Swarovski kristályokkal díszített flitteres ruhát.”

ARK 10th Anniversary Gala Dinner
Fotó: WPA Pool

2021 James Bond-premier

Kate Middleton a nagy sikerű James Bond film, a Nincs idő meghalni világpremierjén egy a 007-es kollekcióból választott magának egy meseszép darabot. Azonban az eredeti ruhát át kellett alakítani, hiszen túl merész és kivágott volt a dekoltázsnál, ami nem illett volna Katalin stílusához, és a királyi család protokolljának sem felelt meg.

The Prince Of Wales And The Duchess of Cornwall, And The Duke And The Duchess Of Cambridge Attend The World Premiere Of “No Time to Die”
Fotó: Chris Jackson

2012 Olimpiai gálavacsora

A Royal Albert Hallban egy nyilvános eseményen Katalin hercegné egy újabb tündöklő ruhában vonult. Ez ezúttal is egy Jenny Packham-darab volt, ráadásul eredetileg egy menyasszonyi kollekcióhoz tartózó darabról van szó. A kék ruha díszes csipke hátrészt kapott. S bár az Aspen néven ismert ruha már nem kapható, eredetileg 2875 fontba került, ami átszámítva 1,3 millió forintnak felel meg.

Our Greatest Team Rises Boa Olympic Concert - London
Fotó: Mark Cuthbert

2022 Karibi túra

A walesi hercegné elkísérte II. Erzsébet királynőt a platina jubileumi ünnepségének a részeként a karibi útján. Katalin hercegné ezzel a ruhadarabbal is egyértelműen diktálta a divatot, annak ellenére, hogy eléggé vitatott volt miatta a megjelenése. Ugyanis a királyi család nő tagjai számára botrányosnak tekinthető, ha szabadon hagyott vállal jelennek meg. Ám a jamaicai hőségre való tekintettel Katalin egy a vállát megvillantó bardot zöld tüllruhát öltött magára.

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Belize, Jamaica And The Bahamas - Day Five
Fotó: Samir Hussein

2018 Lajos herceg születése

Amikor híre ment, hogy Kate harmadik gyermekével vajúdik, tömegek vártak a paddingtoni St. Mary’s Hospital előtt, hogy az immár hagyománynak megfelelően megnézhessék az újdonsült anyukát karjaiban az újabb trónörökössel.

Annak ellenére, hogy Katalin egyből a szülés után tiszteletét tette a nyilvánosság előtt, sikerült mindezt a lehető legelegánsabban megtennie. Egy piros Jenny Packham ruhában mutatta meg Lajos herceget, aminek fehér csipkegallérja volt.

The Duke & Duchess Of Cambridge Depart The Lindo Wing With Their Baby Boy
Fotó: Karwai Tang

2017 Királyi Varieté előadás

Nos, ha már részt veszel a Royal Variety előadáson, akkor már illik valami olyasmit viselni, amiben tündökölhetsz. Ez nem is lenne nehéz Katalin hercegné számára, aki bármiben jól mutat, de a londoni Palladiumban tartott eseményen kristályokkal és flitterekkel díszített kacsatojáskék ruhát viselt. Nehezen találni rá szavakat, milyen szép volt.

The Duke & Duchess Of Cambridge Attend The Royal Variety Performance
Fotó: Karwai Tang

2018 Wimbledon

Szinte hihetetlennek hangzik, de volt idő, amikor Katalin hercegné és Meghan Markle még nem voltak rosszban. 2018 júliusában például együtt jelentek meg a wimbledoni női döntőn. Katalin akkor is ragyogott a ruhakölteményében. Ráadásul a ruhája egy újabb Jenny Pakcham darab volt, amin a pöttyök témába vágóan a teniszlabdákra hasonlítottak.

Day Twelve: The Championships - Wimbledon 2018
Fotó: Clive Mason

2021 Királyi Varieté előadás

Ez a csillogó zöld színű, egyedi készítésű ruha egy újabb szikrázóan ragyogó különlegesség Jenny Packhamtól. Sőt az is egészen biztos, hogy Katalin imádja ezt a ruhadarabot, hiszen nemcsak egyszer viselte, hanem korábban, 2019-ben Pakisztánban is láthattuk már benne. Amikor először öltötte magára a zöld estélyit, akkor egyenes félig feltűzött frizurát, pántos magas sarkút és díszes fülbevalót választott mellé. Még a Royal Albert Hallban tett látogatásakor Katalin haja komolyan eltért a megszokottól: oldalt elválasztva, hullámosan viselte hajkoronáját. Kiegészítőként egy pár arany lógós fülbevalót választott, hozzáillő zöld cipőt és egy egyedi Jenny Packham táskát is viselt.

The Duke And Duchess Of Cambridge Attend The Royal Variety Performance
Fotó: Karwai Tang

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás