Elképesztően sármos: Céline Dion megmutatta ritkán látott fiát

Az énekesnő a közösségi oldalán osztotta meg a képeket.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.07.31.
Módosítva: 2024.07.31.
anya-fia Celine Dion párizsi olimpia 2024

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk a párizsi olimpia nyitóünnepségének a végén Céline Dion elénekelte Edith Piaf Hymne a l’amour című sanzonját az Eiffel-toronyból. Az énekesnő fellépésnek a híre mindenkit váratlanul ért, hiszen két éve derült ki, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved. 

Celine Dion begins world tour in her hometown
Céline Dion mellett idősebbik fia is ott van Párizsban Fotó: AFP

Ám Céline Dion nem egyedül érkezett a francia fővárosba. A párizsi olimpiára idősebbik fia, René-Charles Angélil is elkísérte.

Az énekesnő évek óta visszavonult már merevember-szindrómája miatt, ez idő alatt pedig három fia volt a legnagyobb támasza. Közülök is főként legidősebb gyermeke, René-Charles, akit ritkán látni a nyilvánosság előtt. Legutóbb akkor tűnt fel, amikor februárban édesanyját elkísérte a Grammy-gálára. René-Charles édesanyját Párizsban sem hagyta magára, elkísérte a 2024-es olimpiára.

Az énekesnő párizsi tartózkodása alatt készült fotók szerint a 23 éves fiatalember mindig mellette volt, és néhány fényképen, amelyeket maga az énekesnő osztott meg az Instagramon, mosolyogva látható mellette, miközben a várost járták és rajongóival találkoztak – írja a Life.hu.

Mutatjuk a fotókat az énekesnő fiáról:

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás