Háború alakul Szoboszlai exe és jelenlegi barátnője között?, Vége a titkolózásnak: Vadon Jani visszatér

Ezen a héten is sok izgalmas, megdöbbentő és váratlan dolog történt a hazai sztárvilágban. Mutatjuk azt az öt cikket, amire a leginkább kíváncsiak voltak az olvasók.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.06.23.
Szoboszlai Dominik titkolózás Harry herceg lebukott háború

Háború alakul Szoboszlai exe és jelenlegi barátnője között?

Mindenkit meglepett a hír, hogy Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolása után szakított az akkori barátnőjével, Gécsek Fannival. Nem sokkal később viszont képbe került egy Fejér vármegyei lány, akiről azt suttogták, hogy a focista új barátnője lehet. Nos, akik erre tippeltek, nekik bejött a megérzésük… Nem, nincs szó szerelmi háromszögről, bármennyire is úgy tűnik a felsorolásból. Csupán az a helyzet, hogy mióta Dominik és Fanni szakított, a rajongók rendre felemlegetik a szőke szépséget. Még akkor is, ha esetleg a magyar válogatott kapitányáról és új barátnőjéről, Borkáról látnak egy közös képet. Így történt ez akkor is, mikor a svájciak ellen elszenvedett vereség után a lelátónál fotózták le őket, de már Fanni közösségi oldalára is megérkeztek azok a netezők, akik visszakövetelik a lányt. A legtöbben indokolatlan összehasonlításokba kezdtek, és azt próbálták megmagyarázni, hogy miért Fanninak kellene Dominik mellett lennie. Ezeket a hozzászólásokat természetesen a szóban forgó hölgy is figyelemmel kísérte, hiszen mindegyiket be is lájkolta. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy Fanni egyetért a kommentelőkkel, de mások még tovább gondolták a történetet... Szerintük egy háború van alakulóban a két lány között! 

Maradj meg mindig ilyen szépnek és természetesnek, Fanni! Elég büntetés az a világnak, hogy azt a másik, élő sz**babát kell bámulni.

Már ha érted, kire célzok” – üzenték Fanninak, aki egy szívet is nyomott a kommentre, miközben mindenki tudja, kiről szólt ez a hozzászólás… „Bomba vagy, sosem hagytalak volna el” – fogalmazott egy másik rajongó, akinek szavaiból pedig arra lehet következtetni, hogy a szakítást akár Szoboszlai is kezdeményezhette. Ám bármi is volt, az már a múlt, és csak a történet két főszereplője tudhatja igazán. A kérdés csak az, hogy ezekre a kommentekre vajon Dominik új barátnője, Borka, reagál-e?

Szoboszlai Dominik exe
A rajongók visszakövetelik Szoboszlai Dominik korábbi barátnőjét Fotó: Instagram

Vége a titkolózásnak: Vadon Jani visszatér

Vadon Jani a tavalyi év végén, 15 esztendő után búcsúzott el a Rádió1 és a Balázsék hallgatóitól. A műsorvezető már egy ideje fontolgatta, hogy felhagy a rádiózással, hogy a régóta dédelgetett álmait megvalósítsa, és ez a pillanat 2023 decemberében be is következett... Persze, sok hallgató hiányolja a kedvencét, de Jani már új vizekre evezett. Ősztől például egy új műsorral debütál a televízióban. Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban címmel indul ősztől Vadon Jani legújabb műsora. A produkció két főszereplője dr. Sós Endre, a Budapesti Állat- és Növénykert vezetője és főállatorvosa, illetve az egykori rádiós, aki egyébként, a „Pestszentlőrinci Vegán Kisállatkör tiszteletbeli jegyzője”. A műsorban testközelből láthatjuk majd a veszélyes állatorvosi beavatkozásokat a terepen és az állatkertekben. A nyolc rész során a nézők találkozhatnak hortobágyi őslovakkal, bölényekkel, viperákkal vagy éppen a magyarországi állatkertek orrszarvúival, jegesmedvéivel, tigriseivel és elefántjaikkal. Lenyűgöző helyszínek és megdöbbentő mentőakciók a túlélésért! Endre egyébként nemzetközi szaktekintély, nemcsak itthon, a budapesti állatkertben, hanem a régióban is. Védett és nem védett területeken küzd azért, hogy egy-egy egyedet, fajt és élőhelyüket minél jobban megérthessünk és minél tovább megőrizhessünk. Jani pedig évtizedek óta támogat civil állatvédő szervezetek, mindemellett közel 20 éve lelkiismereti okokból vegetáriánus.

Vadon Jani
Vadon Jani ősztől új műsorral debütál a televízióban Fotó: Huszár Márk

Leleplező fotó: barátnője buktatta le a várandós Iszak Esztit

Iszak Eszti idén februárban jelentette be, hogy babát vár férjétől, az olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszótól, Gyurta Dánieltől. A szerelmesek szinte soha nem beszélnek a magánéletükről, ezért nem is volt akkora meglepetés, hogy 2022 júliusában egy titkos esküvő keretein belül mondták ki a boldogító igent egymásnak. A titkos lakodalomról kiszivárgott képeken azonban látni: ez volt életük legszebb napja. A pár egy év jegyesség után döntött úgy, hogy örökre összekötik az életüket. A Mokka műsorvezetője márciusban elmesélte, hogy a születendő baba nemét egyelőre nem tudják, majd egy nagyszabású bulin derül ki, hogy lány-e vagy fiú a kis csöppség. Ám egy családi hagyomány miatt az már eldőlt, hogyha kislánya születik, akkor őt Eszternek fogják hívni. Nos, minden jel arra mutat, hogy ez a bizonyos babaváró buli kedden le is zajlott! Bár sem Iszak Eszti, sem Gyurta Dani nem tett közzé fotót az eseményről, az egyik meghívott leleplezte a kismamát! Az egykori szépségkirálynő, Gelencsér Timi hivatalos volt a partira, ahonnan be is jelentkezett egy sokatmondó képpel.

Iszak Eszti
Gelencsér Timi bejelentkezett Iszak Eszti babaváró bulijáról Fotó: Instagram

Harry herceg ezzel a húzásával túl messzire ment

Nem titok, hogy a herceg nem ápol szoros kapcsolatot a mostohaanyjával, és a tavaly megjelent Tartalék (Spare) című memoárjával csak tovább nőtt a szakadék közöttük. Christopher Andersen szerint III. Károly király képtelen megbocsátani fiának az árulást jelentő könyv óta. Bár Harry és felesége, Meghan Markle állítólag finom kísérleteket tett már a békülés felé, Andersen állítása szerint erőfeszítéseik hiábavalók.

Azt hiszem, a Kamillát ért vádak még mindig zavarják a királyt, és nem tudom, mennyi időre lesz szüksége ahhoz, hogy megbocsásson... 

„Nem hiszem, hogy valaha is meg fognak bocsátani Harrynek ezért. A herceg most magára maradt” – fogalmazott Andersen. Harry könyvében a számtalan kiteregetett családi belügy között a herceg Kamilla királyné iránti érzelmei is napvilágra kerültek. A könyvben nemcsak gonosztevőnek, de egyenesen veszélyesnek írja le édesapja második feleségét. Harry többek közt azt állította, hogy mostohaanyja a királyi családról szóló történeteket szivárogtatott ki a médiának, hogy fenntartsa az imázsát és növelje népszerűségét. Harry úgy vélte, hogy őt is kiadta a médiának, így feláldozta a királyné a herceget – írja a New York Post. A herceg a Kamillával való találkozásokat az injekcióhoz hasonlította, melyet senki sem szeret, de az ember becsukja a szemét, és túlesik rajta. Ezek a vádak egy barát szerint megbántották Kamillát és mély sebet ejtettek a királyi családon, különösen Károlyon, sőt a király állítólag megkérte Harryt, hogy ne szivárogtasson ki személyes részleteket a királyi család magánéletéről.

Prince Harry arrives at Invictus Games 10th Anniversary Service in London
A bennfentes szerint Harry túllőtt a célon, tette miatt végleg magára maradhat Fotó: Zumapress.com

Nem hiszed el, kivel romantikázott a Balatonon Stana Alexandra

December elején bombaként robbant a hír, miszerint szakított egymással Stana Alexandra és Meggyes Dávid. A pár két év együttlét után hozta meg ezt a döntést, a táncosnő azóta hivatalosan a szinglik táborát erősíti, de köszöni szépen, remekül van, egy örök szerelem pedig mindenképpen van az életében: a tánc. A Dancing with the Stars csinos táncosnője jelenleg a magyar tengernél tölti munkával a forró júniusi napokat, egy nem mindennapi táncoscsapattal. A munka mellett természetesen egy kis kikapcsolódásra is van ideje Stana Alexandrának, aki egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban osztotta meg, hogy némi koktél és egy méretes sonkás pizza társaságában tölti a vasárnap estét. Ám ez még nem minden, Alexandra ugyanis nem egyedül vacsorázott! Első pillantásra a rajongók azt hihették, hogy a táncosnő egy rejtélyes udvarló társaságát élvezte a Balcsin, hiszen maga Alexandra is a romantika szót biggyesztette a képhez. Az igazság azonban az, hogy Alexandra azzal a Jávori Lilivel töltötte az estéjét, aki szintén táncosnő, a Next Top Model Hungary című műsorban pedig majdnem a döntőbe jutott.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás