Kiakad a cukiságmérő: így mondja magyar nyelven Shane Tusup, hogy "apa vagyok"

Másfél hónappal ezelőtt megszületett Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé első közös kislánya. A szülők a föld felett lebegnek a boldogságtól, a kispapa pedig egyre intenzívebben tanulja a magyar nyelvet, talán azért, hogy magyarul is tudjon beszélni majd a gyermekével.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.06.29.
Shane Tusup apaság nyelvtanulás

Shane Tusupnál ma nincs boldogabb ember a világon, a sztáredző ugyanis 36 évesen végre édesapa lett. Shane nagyon vágyott már arra, hogy családot alapítson, és mindennél jobban szerette volna megélni az apaságot. És most, hogy összejött minden, milyen érzések ébredtek benne? Arra nehéz szavakat találni. Ami bizonyos, hogy az újdonsült apuka minden szabadidejében magyarul tanul, hogy két nyelven szólhasson majd a kislányához, Aurora Ann Tusuphoz. 

Shane Tusup
Shane Tusup és Viki között dúl a szerelem. (Fotó: Szabolcs László/hot! magazin)

Együtt tanul majd a babával

A házaspár 2023 telén már adott interjút lapunknak, ekkor így beszélt Viki a nyelvtanulással kapcsolatban: 

Shane mindig azzal viccelődik, hogy ők együtt tanulnak majd magyarul. Bár ő most is jár iskolába, ahol tanulgatja a magyar nyelvet. Az igazi fejlődés mégis a kisbabája mellett fog kezdődni, mikor együtt kell értelmezzék a szavakat

Viki és Shane sokat gyakorolják a magyar nyelvet (Fotó: Szabolcs László)

Hogy Shane hogy halad a tanulással, arról ritkán esik szó, pláne nyilvánosan, a szégyenlős edző nem szeret ugyanis nagyközönség előtt magyarul kommunikálni. Néha azonban betekintést enged a privát magánéletébe, például egy-egy videó erejéig, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy az edző, ha lassan is, de jól halad a szavak elsajátításával. 

Shane Tusup: Apa vagyok

Shane és Viki legutóbb az Instagram egy videóval jelentkeztek be, a kisfilm viszont egy amolyan baki videó, vagyis azt mutatják meg a közönségnek, hogy hogy készülnek a közösségi oldalakra szánt tartalmak. A páros ebben a videóban a bemutatkozásig jut el, Shannek el kellene mondania, hogy mivel foglalkozik, a sztáredző azonban elrontja a szöveget... és ez a legjobb, ami történhetett, hiszen a kispapából ösztönösen kibukik a világ talán legszebb két szava: "Apa vagyok"! 

A megható videót itt lehet megtekinteni: 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás