„Ő az ő sziklája” – Vilmos és Katalin házassága megrendíthetetlen

Egy királyi szakértő a walesi hercegi pár kapcsolatát vette górcső alá.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.06.24.
Vilmos herceg katalin hercegné házasság

Vilmos és Katalin az elmúlt időszak ellenére erősebb párost alkot, mint valaha. A házaspár, akinek románca egyetemi tanulmányaik alatt indult, mára megmutatta, szerelmük mindent legyőz. Erről beszélt egy királyi szakértő, Jennie Bond is, aki a herceg 42. születésnapja alkalmából osztotta meg gondolatait azok után, hogy a walesi hercegi pár egy kicsit sem szokványos fotót közölt a közösségi médiában. 

Wedding of the Duke of Westminster and Olivia Henson
Vilmos és Katalin házassága megrendíthetetlen Fotó: ZUMAPRESS.com

Boldog születésnapot Apa, nagyon-nagyon szeretünk

– írta posztjukban Katalin hercegné, ami mellé egy olyan fotót is csatolt, amin az látszik, hogy Vilmos a gyermekeik kezét fogva ugrál boldogan a homokdűnék között. 

Az önfeledt alkotás Jennie Bond szerint csak annyit jelenthet, hogy a család minden ellenére továbbra is optimista a jövőre nézve.

Az elmúlt néhány hónap komoly teszt volt az erős kapcsolatukban. De szerintem ez a fotó megmutatja nekünk azt, hogy még mindig képesek örömükben ugrálni, a legnehezebb időkben is. Katalin nem hiába választotta ezt a képet, ami többet mond minden szónál az optimizmusukról a jövőre nézve

 – elemezte a szakértő, majd kitért arra is, mit érezhet a hercegné a férje iránt, aki az ő sziklája volt januári műtéte, majd rákos megbetegedése óta.

Odavan Vilmosért. Ő az ő sziklája, aki önzetlenül támogatta őt minden nehézségben, aki átvállalta a családtagok nyilvános szerepléseit, aki neki szentelte az idejét. Épp ezért felnéz a férjére. A házasságuk erősebb, mint valaha

– jelentette ki Jennie.

A szakértő kiemelte azt is, hogy mindez annak fényében csodaszép, hogy Vilmos milyen botrányos közegben nevelkedett fel apja, Károly király, és anyja, Diana hercegné turbulens házasságát látva. Épp ezért rendkívül szerencsés az, hogy ő, a szüleivel ellenétben, szerelemből házasodhatott. És ha ezt a tesztekkel teli időszakot frigyük túlélte, akkor minden mást is át fog – írja a Mirror.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás