Feleségéért aggódott Mága Zoltán, megható levelet írt utastársainak

Mága Zoltán hegedűművész felesége egy Törökországba induló repülőn, még a földön lett rosszul.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.29.
Ferihegyi Repülőtér Mága Zoltán kánikula

Mága Zoltán és felesége Törökországba szeretett volna utazni, de váratlan dolog miatt kellett aggódnia a hegedűművésznek, felesége ugyanis rosszul lett a repülőn. A Sun Express járatának kapitányát Mága Zoltán az indulás félbeszakítására kérte, hogy le tudjon szállni családjával a repülőről. A művész most a közösségi oldalán írta meg, mi történt és elnézést kért az utastársaitól.

Mága Zoltán hegedűművész
Fotó: Facebook/ Mága Zoltán / Facebook/ Mága Zoltán

 

Ma délben a családommal külföldre indultunk, de a feleségem szervezetét annyira megviselte a kánikula, és a repülőgép indulásának csúszása miatti stressz, hogy a gép fedélzetén rosszul lett. Arra kértem a légiutaskísérőket és a pilótát, a startolást szakítsák meg, hogy leszállhassunk a repülőgépről, mert a feleségem egészségi állapota nem tette volna lehetővé a biztonságos utazást. Rendkívül kellemetlen volt a helyzet, mert SunExpress járata eleve késéssel indult és a startolás megszakítása miatt további időveszteséggel tudott csak útnak indulni a mintegy kétszáz utas a Ferihegyi Repülőtérről - kezdte Facebook bejegyzését a zenész.

Sajnálatomat fejezem ki utastársaimnak ezúton is az okozott kellemetlenségért. Telefonon megkeresve arra kértem a gép fedélzetén a közelemben ülő Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőt, hogy az okozott kellemetlenség kompenzálásaként a gép fedélzetén tartózkodó valamennyi utast és személyzetet a nevemben lássa vendégül itallal, és annak ellenértékét azonnal átutalom számára. Remélem, a légitársasággal ezt sikerült megoldani a repülőút alatt, és a fedélzeten tartózkodott gyermekek és szüleik is biztonságosan és rendben megérkeztek úticéljukhoz 

- ecsetelte.

A kellemetlenségért azt is felajánlottam, hogy a repülőgép valamennyi utasát tiszteletjeggyel meghívom a 2025-ös évet köszöntő XVII. Budapest Újévi Koncertünkre - írta Mága Zoltán.

Köszönöm az utastársaim, a légikísérők és a pilóták, valamint a légitársaság segítségét, és hálásan köszönöm megértésüket, hogy ezt a rendkívüli helyzetet kellő empátiával és megértéssel kezelték!

A feleségem egészségi állapota azóta rendeződött, már családi otthonunkban pihen a gyermekeinkkel együtt.

Még egyszer sajnálatomat fejezem ki az esetleges kellemetlenségért mindenkinek!

Jó nyaralást, pihenést, és ami a legfontosabb: jó egészséget kívánok mindenkinek! 

- zárta levelét a művész.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás