„Egy Csoda érkezett veled!” – babafotóval jelentette be az örömhírt Tápai Szabina, özönlenek a jókívánságok

Nem győznek gratulálni rajongói az egykori sportolónak.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.06.25.
Módosítva: 2024.06.25.
Tápai Szabina fotó jókívánság baba

Mint ahogy arról a Metropol már beszámolt, Tápai Szabina és Kucsera Gábor a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban nemrég bejelentette, hogy rendezték a nézeteltéréseiket, és ismét egy párt alkotnak.

Tápai Szabina ennél már nem is lehetne boldogabb – Fotó: TV2 

A bejelentésnek pedig mindkét fél rajongótábora örült, bár azért voltak, akik óvatosságra intették a sztármamit, tekintettel arra, hogy a volt olimpikon korábban többször is megcsalta. Ezt azonban igyekeznek maguk mögött hagyni, és ismét egy családként élni az életüket.

Hatalmas a boldogság Tápai Szabináéknál 

Tápai Szabina rajongóit azonban egy pillanatig még így is meglepte, hogy kedvencük egy kisbabás fotóval jelentkezett, de gyorsan kiderült, hogy korábbi képről van szó. A exkézilabdázó ugyanis arról emlékezett meg, hogy legkisebb lánya, Bella 3 éves lett.

Ma vagy 3 éves! Isten éltessen, kicsi Bella! Amikor megszülettél, egy Csoda érkezett veled! Te tényleg Isten ajándéka vagy az életünkben! Nagyon Szeretünk!

– írta a cuki fotóhoz Szabina, amit IDE kattintva lehet megnézni. Azt pedig már mondanunk sem kell, hogy követői nem győzik a jókívánságokat írni, hiszen mindenki szeretné felköszönteni a kis szülinapost. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás