Az egész ország ledöbbent: Sebestyén Balázs olyat tett, amire még nem volt példa a Balázsék történetében

Sebestyén Balázs még a műsorvezető társait is meglepte.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.06.10.
Módosítva: 2024.06.10.
Rádió1 műsor Sebestyén Balázs késés

Igencsak emlékezetesen indult hétfő reggel a Rádió1 sikerműsora, a Balázsék, ugyanis az egyik műsorvezető nem jelent meg az élő adás kezdetéig, amire eddig még nem nagyon volt példa.

Sebestyén Balázs
Fotó: Markovics Gábor

Ez az illető pedig nem más, mint maga Sebestyén Balázs, így két műsorvezető társa, Ráskó Eszter és Rákóczi Feri ragadta magához a szót. Ahogy az tőlük várható volt, próbálták elpoénkodni a dolgot mások mellett azzal, hogy Balázst elrabolták az ufók, azért nincs most ott velük, azonban gyorsan kiderült az igazság is.

Rákóczi Feri szerint ugyanis a választás, és a választási műsorok tehetnek arról, hogy kollégája nem tudott időben felkelni és megjelenni a felvételen.

Választás volt, választásiműsor-nézés, választási műsor nézésével való együtt ivás, és ilyenek, úgyhogy ezért kicsit megcsúsztunk, de itt vagyunk

– mondta viccesen majd hozzátette: Sebestyén Balázs – az emlékei szerint – nem fogyasztott alkoholt, mert mostanában nem szokása. Mire Ráskó Eszter gyorsan rá is kontrázott:

Szerintem csak sír lent a kocsijában, hogy úristen, úristen, szerintem az történik, csak nem mer feljönni, mert nagyon beleélte magát valamibe

– mondta, arra utalva ezzel, hogy Sebestyén Balázs a választások előtt többször is nyíltan kiállt Vitézy Dávid mellett, aki – mint tudjuk – nem sokkal ugyan, de alulmaradt Karácsony Gergellyel szemben a főpolgármesteri címért való harcban.

Nem sokkal később pedig már azt a hírt kapták a műsorvezetőről, hogy úton van a stúdióba, és hamarosan csatlakozik is hozzájuk.

Bocsássatok meg nekünk, vannak ilyen reggelek, még Sebestyén Balázs is elaludhat

– mondta Rákóczi Feri, majd Balázs valamivel reggel 7 után már valóban becsatlakozott a műsorba.

A beszélgetést ITT meg is hallgathatod!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás